FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KPV KuPS RoPS SJK VPS
vko.41 // 11.10.2018

HJK:n urheilurakenteeseen muutoksia

HJK:n urheilurakenteeseen muutoksia

HJK on tämän kauden Suomen mestari. (Kuva: Juha Tamminen)

Keskiviikkona Mika Lehkosuon päävalmentajapestin jatkosta kertonut HJK on tehnyt merkittäviä muutoksia koko seurayhteisön urheilurakenteeseen.

Seuran verkkosivujen mukaan lähtökohtana on lisätä panostuksia pelaajakehitykseen, koko seuran peli-identiteettiin ja strategian muihin osa-alueisiin liittyviin haasteisiin ja kansainväliseen vaatimustasoon.

Seuran päivitetyssä strategiassa korostetaan laadukkaan arjen luomista niin tyttö- kuin poikapuolella. HJK:n kaikkia osa-alueita johdetaan jatkossa systemaattisemmin organisaation läpi leikkaavan urheilutoiminnan johtoryhmän puolesta.

Miika Takkulasta tulee urheilu- ja kehitysjohtaja. Miika on kasvanut seuran sisältä ja antanut vahvat näytöt sisältö- sekä johtamisosaamisestaan. Takkula ei tule Palloliittoon siirtyneen Juho Rantalan aiempaan tehtävään, vaan keskittyy nimenomaan strategian jalkauttamiseen, laadukkaan arjen luomiseen ja pelaajakehitykseen läpi seurayhteisön.

Akatemian jalkapallojohtaja Erkki Valla keskittyy jatkossa entistä vahvemmin valmentajien ja pelaajien kenttätyöhön, seuran jalkapallometodologiaan sekä arjen laadun varmistamiseen koko toiminnassa.


HJK-SJK Telia 5G Areenalla sunnuntaina 21.10. kello 14.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lisää uutisia