FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KPV KuPS RoPS SJK VPS
vko.41 // 11.10.2018

FC Interillä Loistetaan yhdessä -kampanja Honka-pelissä

FC Interillä Loistetaan yhdessä -kampanja Honka-pelissä

FC Inter kutsuu kaikki mukaan viimeiseen kotiotteluun Loistetaan yhdessä -kampanjan hengessä. Puolentoista viikon päästä sunnuntaina pelattavaan Honka -peliin on ilmainen sisäänpääsy millä tahansa heijastimella.

Tapahtuma on osa FC Interin Loistetaan yhdessä -kampanjaa, jossa kiinnitetään huomiota lasten ja nuorten koulu- ja harrastusmatkojen turvallisuuteen. Turvalliset siirtymät koulun, kodin ja harrastepaikkojen välillä ovat keskeinen osa turvallista kasvuympäristöä. Seura onkin mukana tukemassa koteja ja kouluja turvallisemman ympäristön luomisessa. Interin pelaajat vierailevat lokakuun aikana Turun kouluissa jakamassa ykkösluokkalaisille heijastimet pimenevien päivien turvaksi.

FC Inter pelaa viimeistä kertaa tällä kaudella kotikentällä sunnuntaina 21. lokakuuta, jolloin vieraaksi saapuu mitalikamppailussa mukana oleva FC Honka. Ottelu pelataan Veritas Stadionilla kello 14.30 alkaen. Heijastinta näyttämällä saat stadionin lipunmyyntipisteestä ottelulipun veloituksetta.


FC Inter-FC Honka Veritas Stadionilla sunnuntaina 21.10. klo 14.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lisää uutisia