FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KPV KuPS RoPS SJK VPS
vko.41 // 10.10.2018

Mika Lehkosuo jatkaa HJK:n päävalmentajana

Mika Lehkosuo jatkaa HJK:n päävalmentajana

HJK jatkaa tutussa komennossa. (Kuva: Juha Tamminen)

HJK:n päävalmentajana jatkaa vuoden sopimuksella kolminkertainen Suomen mestari Mika Lehkosuo.

Edustusjoukkueen valmennustiimiin liittyy uutena valmentajana Jani Sarajärvi. Euroopan parhaassa jalkapallon opinahjossa Lissabonissa tohtorin tutkintoa parhaillaan tekevä Sarajärvi on ehdottomasti kovimpia kansainvälisen tason akateemisia osaajia Suomessa. Sarajärvellä on valmennusosaamisen lisäksi tutkittua tietoa ja osaamista, jolla tuetaan sekä kansainvälisen tason pelaajakehitystä että menestymistä kansainvälisissä peleissä.

Jo viime kaudella seuraan kansainvälistä tietotaitoa ja kokemusta seuraan tuonut Anton Matinlauri jatkaa fysiikkavalmentajana. Matinlauri on tehnyt erinomaista työtä joukkueen ja pelaajien fyysisen valmennuksen päivittämisessä nykypäivän vaatimustasolle. Matinlauri oli aiemmin FC Sevillan medical tiimissä, kun seura voitti UEFA cupin.

Maalivahtivalmentajana jatkaa seuralegenda Ville Wallén. Wallén tekee maalivahtivalmennuksen lisäksi edustusjoukkueen hallinnolliset tehtävät. Wallén on löytänyt sekä Dähnen (Thomas) että Rudakovin (Maksim) kaltaiset huippuvahvistukset seuraan ja onnistunut kehittämään heitä maalivahteina. Wallén on tehnyt myös erinomaista työtä hoitamalla edustusjoukkueen budjetin ja hallinnolliset tehtävät sekä näiden seurannan.

HJK tulee täydentämään valmennustiimiä vielä tämän vuoden puolella. Täydennykset tulevat liittymään erityisesti scouttaus-toimintaan, Klubi 04:n valmennukseen sekä erityisvalmennukseen.

HJK-SJK Telia 5G Areenalla sunnuntaina 21.10. kello 14.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

vko.24 // 17.6.2019
Lisää uutisia