FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KPV KuPS RoPS SJK VPS
vko.41 // 10.10.2018

FC Inter turvaa pienten koulutietä

FC Inter turvaa pienten koulutietä

FC Inter haluaa kiinnittää huomiota lasten ja nuorten koulu- ja harrastusmatkojen turvallisuuteen.

Turvalliset siirtymät koulun, kodin ja harrastepaikkojen välillä ovat keskeinen osa turvallista kasvuympäristöä. Seura onkin mukana tukemassa koteja ja kouluja turvallisemman ympäristön luomisessa. Interin pelaajat vierailevat lokakuun aikana Turun kouluissa jakamassa ykkösluokkalaisille heijastimet pimenevien päivien turvaksi.

- Haluamme olla mukana turvaamassa lasten kouluteitä sekä harrastusmatkoja. Samalla on toki syytä muistuttaa isompiakin jalankulkijoita heijastimen käytöstä, kommentoi FC Interin tekninen johtaja Vesa Mäki seuran verkkosivuilla.

Kouluvierailut Turun ala-asteille alkavat 10.10. ja jatkuvat lokakuun ajan.


FC Inter-FC Honka Veritas Stadionilla sunnuntaina 21.10. klo 14.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

vko.24 // 17.6.2019
Lisää uutisia