FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.40 // 7.10.2018

​KuPS nauttii kotiedusta sunnuntain isossa pelissä: "Saamme lisävirtaa"

​KuPS nauttii kotiedusta sunnuntain isossa pelissä: "Saamme lisävirtaa"

Kuva: Juha Tamminen

Sunnuntaina Savon Sanomat Areenalla pelataan iso peli mitalitaiston kannalta, kun KuPS ja Ilves kohtaavat kärkikahinassa.

Ilves voitti joukkueiden ensimmäisen kohtaamisen kotonaan ja KuPS hoiti täyden pistepotin tililleen joukkueiden aiemmassa kohtaamisessa Kuopiossa. Kolmas kohtaaminen tapahtuu taas Kuopiossa ja se on luonnollisesti etu KuPS:lle.

- Totta kai sitä mieluummin pelaa tämän pelin Kuopiossa, kuin Tampereella. Kotona tällaisen ison ottelun mieluusti pelaa. Kotietu on tietenkin etu. Saamme kotona lisävirtaa. Iso peli ja toivottavasti yleisöä tulee paljon. Enemmän mahtuu, mitä on viime aikoina ollut, KuPS-kippari Petteri Pennanen vinkkaa.

Kuopiossa on vietetty hyvä treeniviikko ja keskitytty täysillä Ilvekseen. Vastustajaa on käyty paljon läpi, joten savolaiset marssivat sunnuntaina kentälle hyvällä itseluottamuksella ja hyvin valmistautuneena.

- Toki on Ilvestä tullut seurattua ja tällä viikolla sitä on käyty paljon läpi. Ovat saaneet hyvin homman toimimaan sielläkin. Ovat hyvässä vireessä ja saaneet raavittua pisteitä. Ei sinänsä ole yllätys itselle, että ovat tässä vaiheessa mukana kärkikahinassa, sillä se on hyvin valmennettu porukka ja joukkueessa paljon hyviä jätkiä, Pennanen tietää.

KuPS-Ilves Savon Sanomat Areenalla sunnuntaina 7.10. klo 17.00. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lisää uutisia