AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.40 // 7.10.2018

Aikainen takaiskumaali harmitti Wissiä - "Kaiken piti olla selvää"

Aikainen takaiskumaali harmitti Wissiä - "Kaiken piti olla selvää"

Jarkko Wiss harmitteli KuPS:n aikaista maalia. (Kuva: Juha Tamminen)

Ilves koki sunnuntaina KuPS:lle 0-2-vierastappion. Erityisesti ensimmäisen osuman syntymistapa jäi harmittamaan tamperelaisleirissä.

KuPS:n kapteeni Petteri Pennanen heilutti maaliverkkoa vain 12 sekunnin pelin jälkeen, ja Ilves joutui välittömästi tappioasemaan. Maali oli Veikkausliigan historian nopein.

Ilveksen päävalmentaja Jarkko Wiss harmitteli, että aikainen päästetty maali muutti pelin kuvaa.

– Jostain syystä emme olleet päkiöillä heti alusta alkaen, vaikka kaiken piti olla selvää. Ensimmäisen maalin merkityksestä oli keskusteltu ja jouduimme heti jahtaamaan peliä alun mokan jälkeen, Wiss kertoi pettyneenä.

Vastustajan laadukas miehistö oli tehokas toimissaan. Ilmaiseksi kissapeto ei pisteitä silti antanut.

– Jaksoimme liikuttaa palloa ja pysyimme kärsivällisinä. Emme luovuttaneet missään vaiheessa. KuPS joutui todella paiskimaan töitä maalia puolustaessaan.

– He puolustivat boksia hyvin ja pelaajien laatu tuli esiin. Syöttöjen ja ensimmäisen kosketuksen suuntaamisissa oli meillä parannettavaa. Ajoittain otimme väärän määrän kosketuksia ratkaisevilla hetkillä.

– Voimme kuitenkin olla tyytyväisiä pelin avaamiseen ja siihen kärsivällisyyteen, että pallolliselle pelaajalle löytyi lähes aina tuki. Tappio kismittää, mutta meillä on edelleen voitettavaa lopuissakin peleissä, Wiss sanoi.


Ilves-FC Lahti Tammelan stadionilla sunnuntaina 21.10. kello 14.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lisää uutisia