FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.40 // 6.10.2018

​Lahdessa halutaan pitkä tuskainen putki katki: "Henkinen kantti on koetuksella"

​Lahdessa halutaan pitkä tuskainen putki katki: "Henkinen kantti on koetuksella"

Kuva: Juha Tamminen

FC Lahti oli vielä heinäkuussa hyvissä asetelmissa Veikkausliigassa, mutta sen jälkeen voitot ovat kiertäneet lahtelaisia.

FC Lahdella on takana peräti 11 ottelun voitoton putki.

- Ei siihen yhtä yksittäistä tekijää löydy, mikä on mättänyt. Niitä kuuluisia monia pieniä asioita, mihin pelit ovat kaatuneet, eikä olla pystytty voittamaan. Se on selvää, että näissä tilanteissa henkinen kantti on koetuksella ja sitä punnitaan näissä tilanteissa, tietää FC Lahden konkari Mikko Hauhia.

- Kaikesta tapahtuneesta huolimatta, joukkueessa on positiivinen ja yritteliäs meininki. Ei tässä auta kuin koettaa kääntää kurssi voitokkaaksi ja sitä kautta pariin viimeiseen peliin parempaa meininkiä ja itseluottamusta.

FC Lahdella on vielä kolme kierrosta aikaa parannella asemiaan. Joukkueessa on kova tahtotila päättää kausi positiivisesti.

- Kaikilla on kova halu näyttää, että ollaan parempi jengi kuin mitä viime aikaiset tulokset antavat ymmärtää.

- Meillä on edelleen mahdollisuus kivuta kuuden joukkoon ja se on edelleen tavoitteena. Takana on pitkä voitoton putki, mutta se on ollutta ja mennyttä. Nyt pitää vain katsoa eteen päin positiivisin mielin. Ei tässä muu auta, Hauhia toteaa.

IFK Mariehamn – FC Lahti Wiklöf Holding Arenalla sunnuntaina 7.10. klo 17.00. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lisää uutisia