AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.40 // 6.10.2018

Eremenkolta kehut Hongalle: "Pelasimme erityistä joukkuetta vastaan"

Eremenkolta kehut Hongalle: "Pelasimme erityistä joukkuetta vastaan"

"Jere" siirsi kateen jo tulevaan. (Kuva: Juha Tamminen)

SJK:n pistejahti ei lauantaina tuottanut tulosta, kun FC Honka vei pisteet matkaansa OmaSp Stadionilta lukemin 0-1.

Tappio harmitti luonnollisesti SJK-leirissä, mutta päävalmentaja Alexei Eremenko muistutti että voitto lähti hyvän joukkueen mukaan.

- Pelasimme tänään erityistä joukkuetta vastaan, se on kokenut ja erittäin taitava joukkue. Mielestäni pelasimme heitä vastaan ihan hyvän ensimmäisen puoliajan. Toisella puoliajalla koitimme pelata hieman suoraviivaisemmin, heidän linjansa taakse.

- Vaihdoin Tottin sisään tekemään juoksuja sinne ja tuomaan lisää painetta heidän päätyyn. Hän kyllä teki niitä juoksuja, mutta ei ihan onnistunut saamaan palloja. Honka teki myös muutamia muutoksia ja he saivat muutamia vaarallisia vastahyökkäyksiä, sanoi Eremenko lehdistötilaisuudessa.

SJK:n suora säilyminen ei ole vielä läheskään varmaa, mutta toisaalta joukkueella on kaikki edelleen omissa käsissä TPS:n lauantain tappion myötä.

- Meillä on kaksi isoa peliä vielä tulossa, joten meidän pitää nyt vaan koittaa unohtaa tämä nopeasti. Me analysoimme mitä tässä pelissä tapahtui, mutta aloitamme kuitenkin nopeasti valmistautumisen jo seuraaviin peleihin.

- Mielestäni valmistautuminen tähän peliin oli hyvä ja en näe, että meidän pitäisi muuttaa kovin paljoa tästä pelistä, Eremenko jatkoi.


HJK-SJK Telia 5G Areenalla sunnuntaina 21.10. klo 14.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lähde: SJK:n tiedote
Lisää uutisia