FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.39 // 30.9.2018

​SJK:lle tärkeä voitto: "Tarvitsimme pisteet"

​SJK:lle tärkeä voitto: "Tarvitsimme pisteet"

Kuva: Juha Tamminen

SJK taistelee välttyäkseen karsinnoilta ja otti tärkeät kolme pistettä sunnuntaina kaatamalla sarjakakkosen RoPS:n tämän kotikentällä.

- Taktiikka oli tänään hieman erilainen. Tulimme pelaamaan jalkapalloa. RoPS on pelaava joukkue, jolta piti ottaa pallo ja tila pois ja pakottaa heidät juoksemaan perässä. Kurinalaista meiltä ja laadukas peli pelaajiltamme, SJK-luotsi Alexei Eremenko kehui.

- Toisella puoliajalla RoPS alkoi jahtaamaan johtoamme ja hyökkäämään suoraviivaisemmalla pelillä. Painostivat, mutta me kontrolloimme sitä. Paremmalla tuurilla olisimme voineet tehdä toisen maalin toisella puoliajalla, mutta olen oikein iloinen 1-0-voitosta. 1-0-voitosta saa kolme pistettä samalla tapaa kuin TPS sai vaikka voitti 5-2. Tarvitsimme pisteet ja kiitos siitä jätkilleni, Eremenko kiitteli.

SJK-FC Honka OmaSp Stadionilla lauantaina 6.10 kello 18.00. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lisää uutisia