AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.39 // 30.9.2018

RoPS:n kaudella jännittävä huipennus - ”Panosta on vielä ja paljon”

RoPS:n kaudella jännittävä huipennus - ”Panosta on vielä ja paljon”

Kuva: Juha Tamminen

Kuten moneen otteeseen ja monella suulla on todettu, RoPS:n kausi 2018 on ollut iso positiivinen yllätys. Kokenut Eetu Muinonen kuitenkin muistuttaa, että neljä viimeistä ottelua ja lopullinen sijoitus määrittävät mistä kausi myöhemmin muistetaan.

HJK varmisti mestaruuden keskiviikkona, mutta muut mitalisijat ovat vielä täysin auki. RoPS on toisena neljä pistettä edellä KuPS:ia, FC Honkaa ja Ilvestä.

RoPS:n leirissä keskitytään vain yhteen otteluun kerralla. Näin korostaa päävalmentaja Toni Koskela ja ajatusmaailma on myös tarttunut pelaajiin. Mutta vaikka eletään hetkessä, niin taustalla kulkevat silti suuremmat tavoitteet, jotka motivoivat pelaajia arjessa ja myös nyt h-hetken lähestyessä.

- Ennen kautta asetimme joukkueen sisällä oman tavoitteemme, ja tällä hetkellä olemme aika paljon sen edellä, Eetu Muinonen kertoo Lapin Kansan haastattelussa.

- Vaikka kausi on edennyt jopa ennakoitua paremmin, silti nämä neljä viimeistä peliä tulevat aika pitkälle määrittelemään, mistä koko kausi 2018 muistetaan. Pääsemmekö Europeleihin. Minkä värinen on mitali. Panosta on vielä ja paljon, hän tarkentaa.


RoPS-SJK Rovaniemen keskuskentällä sunnuntaina 30.9. kello 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lisää uutisia