FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.39 // 29.9.2018

​KuPS:n vahva syysvire jatkuu: "Nämä ovat hienoja pelejä"

​KuPS:n vahva syysvire jatkuu: "Nämä ovat hienoja pelejä"

Kuva: Juha Tamminen

Kuopion Palloseuran syysvire jatkuu väkevän vahvana ja lauantaina kaatui VPS Vaasassa maalein 3-0.

Kova kotijoukkue Vaasan Palloseura kukistettiin lauantai-illan sarjakierroksella maalein 0-3. Hyökkääjä Ats Purje, kapteeni Petteri Pennanen ja keskikenttäpelaaja Ville Saxman onnistuivat maalinteossa Elisa Stadionin nurmella ja kuopiolaisten mitalijahti jatkuu erittäin tasaisesta sarjatilanteesta, kun liigakautta on jäljellä enää kolme ottelukierrosta.

- Kyllä voitto on ihan ansaittu. Hyvä nousujohteinen peli, me paransimme paljon pelin edetessä. Kliininen suoritus ja me olimme selvästi parempi joukkue, KuPS-valmentaja Jani Honkavaara iloitsi voitokkaan pelin jälkeen.

Voitontahtoinen KuPS-joukkue onnistui estämään kotijoukkueen vahvaa pelaamista ja isännät jäivät kokonaan maaleitta pudoten pois tämän syksyn mitalitaistelusta. Kuopiolaisten syysvire jatkuu sen sijaan vahvana ja hienolle sarjakaudelle on muodostumassa huikea loppuhuipennus.

- Meidän prässimme ei toiminut alussa toivotusti. Toisella puoliajalla se toimi tosi hyvin ja pelin edetessä me onnistuimme hajottamaan Vaasan vahvaa peliä. Syksy jatkuu vahvana ja me olemme hyvässä tikissä oikeaan aikaan. Kaikki on omissa käsissä, Honkavaara muistutti.

KuPS, Honka ja Ilves jatkavat mitalitaistelua tasapisteissä, kaikilla kolmella joukkueella on nyt koossa 49 sarjapistettä. KuPS ja Ilves kohtaavat viikon kuluttua Savon Sanomat Areenalla huippuottelussa, jossa ratkotaan mitalin kohtaloa.

- Nämä ovat hienoja pelejä. Ensi sunnuntaina meillä on edessämme iso peli, päävalmentaja totesi.


KuPS-Ilves Savon Sanomat Areenalla sunnuntaina 7.10. kello 17.00. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lisää uutisia