AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.39 // 28.9.2018

VPS-kapteeni Strandvall: "Katsotaan miten pystymme hämmentämään soppaa"

VPS-kapteeni Strandvall: "Katsotaan miten pystymme hämmentämään soppaa"

"Seba" Strandvall lähtee haastamaan kärkipään joukkueita. (Kuva: Juha Tamminen)

Viikonlopun alla VPS:n kanssa jatkosopimuksen solminut kapteeni Sebastian Strandvall lähtee lauantain KuPS-ottelun avaavaan kauden loppurutistukseen innolla.

Strandvall näkee viimeisen neljän ottelun ryppään KuPS:aa, HJK:ta, RoPS:aa ja Honkaa vastaan mahdollisuutena.

- Neljässä jäljellä olevassa pelissä kohtaamme kärkinelikon. Peli kerrallaan katsotaan, mitä voimme tehdä ja miten pystymme hämmentää soppaa.

- KuPS taistelee mitalista ja meillä ei ole mitään hävittävää. Näen tämän hyvänä haasteena haastaa kärkeä peli kerrallaan. Se mittaa meitä taas. Jos voittaisimme kaikki lopuista peleistä, se antaisi kaudelle hyvän päätöksen ja fiiliksen, Strandvall pohti.

Myös edellisestä kotipelistä Ilvestä vastaan Strandvallilla on hampaankolossa. Silloin ei kaikki mennyt niin kuin siellä kuuluisassa Strömsössä.

- Edellinen kotimatsi Ilvestä vastaan oli meiltä heikko suoritus. Kiva päästä kotikentälle taas pelaamaan hyvää vastustajaa vastaan. Tämä on tietynlainen kasvojen pesun paikka.

- Haluamme olla parempia ja yhtenäisempiä ja pelata paremmalla peli-ilmeellä. Näiden asioiden pitää näkyä, mikäli huomenna haluamme pisteitä, Strandvall paalutti.


VPS-KuPS Elisa Stadionilla lauantaina 29.9. kello 17. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lisää uutisia