FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KPV KuPS RoPS SJK VPS
vko.39 // 28.9.2018

​19-vuotias keskikenttäpelaaja tavoittelee ensi kaudeksi sopimusta Interiin

​19-vuotias keskikenttäpelaaja tavoittelee ensi kaudeksi sopimusta Interiin

FC Interin nuori Matias Lahti on päässyt pelaamaan Veikkausliigaa tällä kaudella.

Matias Lahti on murtautunut vahvoilla otteillaan FC Interin avauskokoonpanoon.

FC Inter on ajanut tällä kaudella sisään Veikkausliigajoukkueen kokoonpanoon vahvasti nuorta verta. Yksi kentällä nähdyistä pelaajista on Liedon Pallosta Interiin B-juniori-ikäisenä siirtynyt Matias Lahti, jonka isoveli Joonas pelasi myös Inter-paidassa yhden ottelun Veikkausliigassa kaudella 2015.

Veikkausliigaotteluiden lisäksi Lahti on pelannut tällä kaudella Interin P20 SM-sarjaa ja Kolmosta Inter 2 -joukkueessa. Kaikkiaan hänelle on kertynyt otteluita 31.

- Otteluita on tullut aika paljon. Tietysti iso ottelumäärä tuntuu kropassa, kun pelannut paljon. Veikkausliigassa pelaaminen on kuitenkin hienoa ja eikä väsymys tunnu otteluissa, Lahti sanoi.

Keskikenttäpelaaja myöntää, että keskittymisessä otteluihin voi olla myös omat haasteensa, kun joutuu pelaamaan monessa eri joukkueissa. Nuoresta iästä huolimatta hän pystyy suhtautumaan asiaan kypsästi.

- Totta kai se on haastavaa, kun on pelannut monessa joukkueessa. Pyrin tekemään aina kuitenkin omalta kohdaltani vain parhaani, niin se helpottaa pelaamista otteluissa.

Huhtikuussa 19 vuotta täyttäneellä Lahdella on suunnitelmat tulevaisuuden varalla. Tällä hetkellä fokus on Interissä, unohtamatta kuitenkaan opiskelua.

- Tällä hetkellä satsaan jalkapalloon. Tavoitteena on saada Interiin sopimus ensi kaudeksi. Totta kai pitää miettiä myös opiskelua. Minulla on halutessani paikat sekä Vaasan että Oulun kauppakorkeakoulussa, mutta tällä hetkellä keskityn pelaamiseen täällä, Lahti totesi.


FC Inter-IFK Mariehamn Veritas Stadionilla lauantaina 29.9. kello 17. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lisää uutisia