AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.39 // 27.9.2018

Voitto Veikkausliigassa tuli tarpeeseen: "Olen todella iloinen"

Voitto Veikkausliigassa tuli tarpeeseen: "Olen todella iloinen"

John Allen iloitsi täydestä pistepotista. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Inter voitti keskiviikkona FC Lahden kotonaan 2-0, kun Joona Järvistö ja Albion Ademi onnistuivat viimeistelyssä.

Edellisen kerran Inter juhli täyttä pistepottia 4. elokuuta Veritas Stadionilla. Tähän väliin mahtui kaikkiaan seitsemän Veikkausliigaottelua ilman voittoa.

- Olen todella iloinen meidän voitosta. Edellisestä voitosta ehti kulua aivan liikaa aikaa, myöntää päävalmentaja John Allen Interin verkkosivuilla.

Inter-luotsin mukaan ensimmäisen maalin merkitys ottelussa nousi suureksi.

- Peli oli melko tasainen, mutta meidän avausmaalin jälkeen saimme otteen. Sen jälkeen kentällä nähtiin paljon tapahtumia ja kaiken kaikkiaan varsin viihdyttävä ottelu, näkee Allen.

Inter oli rukannut kokoonpanoaan melkoisesti sitten lauantain Ilves-ottelun. Voitto-ottelun myötä tekoa voi kutsua onnistuneeksi.

- Nyt oli hyvä tilaisuus kierrättää pelaajia. Meillä on kolme peliä viikon sisään, eivätkä otteemme viime aikoina ole olleet sitä mitä haluaisin. Tämän ottelun jälkeen minulla on positiivinen ongelma, ketkä pelaavat lauantaina? Tänään kentällä olleista pelaajista moni on ansainnut paikkansa kentällä, myöntää Allen.

Yksi illan kirkkaimmista Inter-tähdistä oli Joona Järvistö, joka sai myös päävalmentaja Allenin kehut pelin jälkeen.

- Kentällä nähtiin monta onnistujia, mutta Joona oli ylitse muiden. Hän teki paljon töitä ja sai siitä myös palkinnon maalin ja syötön muodossa, kehuu Allen.

Inter jatkaa otteluitaan Veikkausliigassa jo tulevana lauantaina, jolloin Veritas Stadionille saapuu vieraaksi IFK Mariehamn.


FC Inter-IFK Mariehamn Veritas Stadionilla lauantaina 29.9. kello 17. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lisää uutisia