AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.39 // 26.9.2018

​Ilveksellä alla "ihan hyvä esitys" keskiviikon kamppailuun

​Ilveksellä alla "ihan hyvä esitys" keskiviikon kamppailuun

Lauri Ala-Myllymäki on keskikenttäpelaaja, mutta on pelannut tällä kaudella myös hyökkääjänä. (Kuva: Juha Tamminen)

Ilves on kahden ottelun voittoputkessa. Seuraavaksi vastaan tulee HJK.

Ilves kukisti viikonloppuna FC Interin Tammelassa 1-0. Tamperelaisten keskikenttäpelaajan Lauri Ala-Myllymäen mukaan joukkueella oli saumoja ratkaista peli lopullisesti, mutta tarvittavia lisäosumia ei onnistuttu tekemään. Keltapaitojen onneksi Interin maalittomuus jatkui ja voitto jäi Tampereelle.

- Oltaisiin voitu tehdä vähän helpommaksikin itselle. Oli aika ehjä 80-minuuttinen meiltä, siinä oli paljon paikkoja ja olisi pitänyt painaa siitä kahteen-kolmeen nollaan eikä olisi tarvinnut jännittää lopussa. Inter sai sitten painetta lopussa ja oli semmoisia vähän vaarallisia hässäköitä maalilla ja muuta. Vähän meni tiukaksi vielä lopussa, mutta pääasiassa se oli ihan hyvä esitys meiltä, Ala-Myllymäki kertasi.

Ala-Myllymäki on lähtökohtaisesti keskikenttäpelaaja. Hänet on kuitenkin nähty myös puhtaana hyökkääjänä Marius Noubissin lähdön jälkeen. Kamerunilaiskärki siirtyi Belgiaan elokuun lopulla.

Ala-Myllymäen rooli on hiukan vaihdellut kauden aikana, mutta se ei tunnu häntä haittaavan.

- Kyllä siinä pientä elämistä on ollut. Kun Marius pelasi, oli selkeämpää, että hän pelasi kärjessä. Itse olen pelannut nyt jotain pelejä kärjessä ja Eero Tamminen on pelannut siellä monta tosi hyvää peliä. Ei mitään radikaalia muutosta, mutta pientä variaatiota siihen, mikä voisi milloinkin ketäkin vastaan toimia. Jallun (päävalmentaja Jarkko Wiss) kanssa pohditaan sitä, Ala-Myllymäki selitti.


Ilves-HJK Tammelan stadionilla keskiviikkona 26.9. kello 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lisää uutisia