AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.39 // 25.9.2018

FC Lahden Paananen: "Nälkäiset joukkueet vastakkain"

FC Lahden Paananen: "Nälkäiset joukkueet vastakkain"

Aleksi Paananen hamuaa kolmea pistettä keskiviikkona. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Lahti on pelannut jo yli kaksi kuukautta ilman voittoa Veikkausliigassa.

Edellinen täysi potti tuli 22. heinäkuuta, kun IFK Mariehamn kaatui Lahdessa 2-0. Sen jälkeen FC Lahti on pelannut viisi tasapeliä ja hävinnyt neljä kertaa. Lahtelaiset ovat luisuneet tuona aikana sarjataulukossa mitalitaistosta seitsemännelle sijalle.

- Viime pelissä SJK:ta vastaan (ottelu päättyi 0-0) oli taas jo merkkejä paremmasta. Se lopullinen terävyys viimeisellä kolmanneksella vain jäi puuttumaan, FC Lahden keskikenttäpelaaja Aleksi Paananen toteaa.

Keskiviikkona FC Lahti kohtaa FC Interin. Myös turkulaisilla on ollut viime viikkoina hankalaa. Inter on tehnyt seitsemään peliin vain yhden maalin.

- Tässä pelissä on varmasti nälkäiset joukkueet vastakkain. Molemmilla on hieman samanlainen tilanne, eli niitä maaleja kaivataan, Paananen muistuttaa.

Paananen painottaa sen viimeisen puristuksen merkitystä.

- Me olemme mielestäni päässeet siitä kesän lopun pahimmasta aallonpohjasta pois. Nyt pitää vain saada kaikki palaset kohdilleen ja maaleja aikaan, Paananen sanoo.


FC Inter-FC Lahti Veritas Stadionilla keskiviikkona 26.9. kello 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lisää uutisia