FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KPV KuPS RoPS SJK VPS
vko.38 // 21.9.2018

VPS:n Voutilainen hamuaa takaisin voittojen tielle

VPS:n Voutilainen hamuaa takaisin voittojen tielle

Jerry Voutilaisella on menossa neljäs kausi VPS:ssa. (Kuva: Juha Tamminen)

Vaasan Palloseura oli vielä heinäkuun lopulla vahvasti mukana Veikkausliigan mitalitaistossa, mutta nyt vaasalaisilla on matkaa kolmen joukkoon peräti yhdeksän pistettä.

Syy on selvä, sillä edellisestä voitosta on lauantaina aikaa kaksi kuukautta. Kahdeksan edellispelin saldo on viisi tasapeliä ja kolme tappiota.

- Viime peli Ilvestä vastaan oli meiltä huono. Etenkin ensimmäinen puoliaika. Mutta sitä ennen Interiä sekä FC Lahtea vastaan oli ihan hyvää tekemistä ja vain voitto jäi niistä peleistä puuttumaan. Niiden pelien parhaat asiat kun otamme mukaan, niin eiköhän sitä saada voitto pitkästä aikaa, VPS:n keskikenttäpelaaja Jerry Voutilainen sanoo.

- Nyt meidän vain pitää keskittyä voittamaan kauden viimeiset pelit ja katsoa mihin sijoitukseen se sitten riittää, Voutilainen jatkaa.

Lauantaina VPS pyrkii korjaamaan kurssiaan sarjajumbo PS Kemin kustannuksella.

- PS Kemi tulee vastaan todella suoraviivaisella pelaamisella. Vaikka joukkue on viimeisenä, niin yhtään ei ole varaa heitä aliarvioida, Voutilainen toteaa.

VPS on voittanut joukkueiden aiemmat kohtaamiset tällä kaudella. Toukokuussa VPS voitti Vaasassa 3-1 ja kesäkuussa Kemissä 1-0.


PS Kemi-VPS Sauvosaaren kentällä lauantaina 22.9. kello 16.00. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lisää uutisia