FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.38 // 20.9.2018

​TPS:ssä totuttu syksyn koviin peleihin - paineet sysätään tulevalle vastustajalle

​TPS:ssä totuttu syksyn koviin peleihin - paineet sysätään tulevalle vastustajalle

Juri Kinnunen sysää paineet IFK Mariehamnille sunnuntain ottelussa. (Kuva: Juha Tamminen)

IFK Mariehamn isännöi TPS:ää sunnuntain ainoassa Veikkausliigan ottelussa. Pelistä ei panoksia puutu.

IFK Mariehamn on TPS:ää vain pisteen edellä sarjataulukossa. Turkulaisilla on siis voitolla sauma nousta ainakin hetkeksi pois karsijan paikalta.

TPS:n laitapuolustaja Juri Kinnunen tietää pyhänä pelattavan kamppailun merkityksen.

- On se varmasti varovaista. On se kivempi kuitenkin pelata tuollaisia pelejä. Olemme periaatteessa koko joukkue tottuneet pelaamaan panoksellisia pelejä, koska olemme taistelleet noususta joka syksy (Ykkösessä 2015-2017). Nyt se on käänteistä, kun taistelemme säilymisestä. Olemme tottuneet paineen alla pelaamiseen, Kinnunen vakuutti.

- Jos johonkin lyödään paineet, lyödään ne Maarianhaminaan. He olivat kuitenkin kaksi vuotta sitten mestareita. Meillä ei ole mitään paineita, voimme mennä sinne pelaamaan samanlaista futista kun olemme pelanneet tähän asti.

Sekä TPS:llä että IFK:lla on alla 1-0-voitot. "Grönvitt" kukisti omassa kotipelissään SJK:n ja Palloseura FC Interin Turun derbyssä maanantaina.

- Jos pelaamme samalla lailla kuin Interiä vastaan ja puolustetaan hyvin, meillä on tosi hyvät mahdollisuudet voittaa, vaikka siitä tuleekin varmasti taistelupeli ja Maarianhamina on vaikea paikka, Kinnunen arvioi.


IFK Mariehamn-TPS Wiklöf Holding Arenalla sunnuntaina 23.9. kello 19. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lisää uutisia