AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.38 // 20.9.2018

Honkavaara jatkaa KuPS:n päävalmentajana

Honkavaara jatkaa KuPS:n päävalmentajana

Jani Honkavaaran valmennusura jatkuu Kuopiossa. (Kuva: Juha Tamminen)

Kuopion Palloseura ja päävalmentaja Jani Honkavaara ovat allekirjoittaneet uuden 1+1-vuotisen jatkosopimuksen. Honkavaara valmentaa kuopiolaisjoukkuetta nyt toista sarjakauttaan ja on tehnyt hyvää työtä joukkueen peräsimessä. Menestyksekäs yhteistyö jatkuu siten ensi kaudellakin.

KuPS ylsi viime kaudella hopeamitalille Honkavaaran ammattitaitoisessa valmennuksessa ja kamppailee mitalisijoituksesta tänäkin syksynä. Yhteisymmärrykseen oli siten helppo päästä jatkon suhteen.

- Honkavaara on luonut joukkueelle helposti tunnistettavan peli-identiteetin, viihdyttävän ja tehokkaan pelitavan sekä voitontahtoisen ilmeen. Hän on tehnyt erinomaista työtä ja on hienoa, että yhteinen matkamme kohti menestystä pääsee jatkumaan, Kuopion Palloseura Oy:n toimitusjohtaja Jarmo Heiskanen iloitsee.

Honkavaara on mielissään jatkostaan.

- Kiitän seurajohtoa luottamuksesta, koska nyt saan jatkaa työtä, joka pari vuotta sitten alkoi. Tulin tänne menestymään ja luomaan joukkueelle aktiivisen peli-ilmeen ja mielestäni me olemme onnistuneet niiden toteuttamisessa. Iso kiitos kuuluu myös valmennustiimilleni ja pelaajilleni, sillä heidän kanssaan päivittäistä työtä tehdään. Ja sitä työtä on erityisen hienoa jatkaa, Honkavaara iloitsee.


KuPS-FC Honka Savon Sanomat Areenalla lauantaina 22.9. kello 17.00. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lähde: KuPS:n tiedote
Lisää uutisia