AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.38 // 19.9.2018

Robert Söderdahl vastaanotti IFK Mariehamnin Respect-palkinnon

Robert Söderdahl vastaanotti IFK Mariehamnin Respect-palkinnon

IFK Mariehamn jakoi vuotuisan Respect-palkintosan maanantain Veikkausliigaottelun yhteydessä. Sen sai tällä kertaa seuran entinen puheenjohtaja Robert Söderdahl.

Respect-palkinto on arvoltaan 500 euroa ja palkittu saa jakaa sen eteenpäin haluamalleen taholle. Robert Söderdahl lahjoitti summan IFK Mariehamnin juniorijalkapallolle.

- Robert Söderdahl on monella tavalla mielikuva, joka monilla on ahvenanmaalaisista ja IFK-toimijoista. Hän on kasvanut ja saanut osin myös jalkapallo-oppinsa Jomalassa. Hänellä on kesäpaikka maalla ja hän asuu Maarianhaminassa. Työn tekeminen koko Ahvenanmaalle on siksikin luonnollista meidän "Robballe", seuran perusteluissa todetaan.

- Jalkapallokentällä nuori Söderdahl oli ärhäkkä, peloton ja luova hyökkääjä, joka teki monen puolustajan ja maalivahdin elämän ankeaksi. Vanhempana Robert on ottanut yhä enemmän vastuuta ja käyttänyt energiaansa johtajana ja inspiroijana. Robert Söderdahl toimi IFK Mariehamnin puheenjohtajana vuodet 2012-2018 ja johdatti seuran historialliseen menestykseen kansallisella ja kansainvälisellä tasolla. Robbassa kulminoituu IFK-henkisyys. Hän on huolehtivainen ja sosiaalinen, eikä koskaan petä seuratovereitaan.


IFK Mariehamn-TPS Wiklöf Holding Arenalla sunnuntaina 23.9. kello 19.00. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.


Lisää uutisia