AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.38 // 18.9.2018

Vammoista kärsinyt Hongan pelaaja palasi avauskokoonpanoon - "Treenattu kovaa tätä varten"

Vammoista kärsinyt Hongan pelaaja palasi avauskokoonpanoon - "Treenattu kovaa tätä varten"

Duarte Tammilehto antoi kaksi maaliin johtanutta syöttöä maanantaina, kun Honka kukisti PS Kemin kotonaan 2-1. (Kuva: Juha Tamminen)

Duarte Tammilehto pelasi ensimmäistä kertaa FC Hongan avauskokoonpanossa tällä kaudella, kun PS Kemi kaatui Tapiolassa maanantaina 2-1.

Viime keväänä pahasti loukkaantunut Tammilehto pääsi heti tehojen makuun saadessaan isommat minuutit. Hän syötti ottelun molemmat maalit.

Keskikenttäpelaaja oli luonnollisesti mielissään paluusta liigakentille. Aiemmin tällä kaudella tilille oli kertynyt vain muutama minuutti Veikkausliigaa ja kuusi peliä Kakkosessa Honka Akatemian riveissä.

- Tietysti kaikista tärkeintä tässä on se kolme pinnaa, mikä me otettiin. Mielestäni vielä ihan hyvällä esityksellä, se oli kaiken a ja o. Nyt tietysti pelin jälkeen alkaa enemmän analysoimaan sitä, miten itse pelasi ja muuta, mutta täytyy olla tyytyväinen tähän joukkueen esityksen ennen kaikkea, Tammilehto sanoi.

Hän pelasi täyden ottelun ilman sen suurempia tuntemuksia. Nyt tuntuu siltä, että kroppa on taas kunnossa liigavauhtiin.

- Hyvin jaksoi. Akatemiassa on kuitenkin otettu tärkeitä minuutteja, 90-minuuttisia, on ollut koko ajan valmis ja ollaan treenattu kovaa tätä hetkeä varten. Nyt se tuli ja tuntuu hyvältä.

Hongan joukkueen lataus loppukauteen on Tammilehdon mukaan hyvä, kuten on ollut koko vuoden. Joukkue taistelee tiiviisti mitalisijoista. Voitto PS Kemistä nosti espoolaiset jo sarjakolmoseksi.

- Tosi hyvä fiilis. Käytännössä koko kauden on ollut todella hyvä meininki tuossa joukkueessa. Mutta päivä kerrallaan, se on ollut ehkä se tärkein ja isoin kuva, mikä ollaan yritetty pitää mielessä.


KuPS-FC Honka Savon Sanomat Areenalla lauantaina 22.9. kello 17. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lisää uutisia