AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK
vko.38 // 18.9.2018

​PS Kemin esitys jätti parannettavaa - "Ensimmäisen jakson peli oli hirveää"

​PS Kemin esitys jätti parannettavaa - "Ensimmäisen jakson peli oli hirveää"

PS Kemin puolustaja Kristian Heinolainen oli kaikkea muuta kuin tyytyväinen joukkueensa avausjakson peliin maanantaina Honkaa vastaan. (Kuva: Juha Tamminen)

Veikkausliigan viimeisenä tuskaileva PS Kemi hävisi maanantaina FC Hongalle Espoossa 1-2.

PS Kemin esitys Tapiolassa oli kokonaisuudessaan heikko, varsinkin avausjaksolla, vaikka se pystyikin pitämään Hongan alussa poissa maalipaikoilta.

– Ensimmäisen jakson peli oli meiltä hirveää, juostiin miten sattuu. Olimme onnekkaita, kun Honka ei saanut maaleja aikaan, myönsi kemiläisten laitapuolustaja Kristian Heinolainen Ruudun haastattelussa.

Valmentaja David Hannah reagoi sekavaan esitykseen voimakkaasti ja teki tauolla kaikki kolme vaihtoa. Sebastian Rusculleda, Husein Demiri ja Henrik Ölander saivat tehdä tilaa Iiro Vanhalle, Luyui Laquerrelle ja Maksim Lipinille. Harvemmin Veikkausliigatasolla on nähty kolmea samanaikaista vaihtoa. Silti PS Kemin kauden paras maalintekijä Juho Mäkelä pidettiin vaihtopenkillä monien hämmästykseksi.

Toisella jaksolla PS Kemin peli-ilme olikin jo pirteämpi, mutta ei riittävästi.

– Saimme peliä parannettua, mutta Honka sakotti tyhmistä huolimattomuusvirheistä. Menetimme pallon sen saatuamme liian helpolla ja tulos oli meille huono, vaihtoon tullut Ölander surkutteli.


PS Kemi-VPS Sauvosaaren kentällä lauantaina 22.9. kello 16. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lisää uutisia