AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.38 // 18.9.2018

Hongan Vasara: "Onneksi saimme ne kaksi maalia"

Hongan Vasara: "Onneksi saimme ne kaksi maalia"

Vesa Vasara huojentui voitosta. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Honka ja PS Kemi kohtasivat maanantaina Tapiolan urheilupuistossa.

Avausjakso oli Hongan hallintaa, mutta maaleja ei nähty. Toinen jakso tarjosikin puolestaan kolme osumaa viiteen minuuttiin.

Borjas Martin vei Hongan ensin johtoon, jonka jälkeen Victor Shevchenko toi vieraat tasoihin.

Välittömästi tasoituksen jälkeen Borjas iski illan toisellaan keltamustien 2-1 voittomaalin. Voitolla Honka nousi Veikkausliigan sarjataulukossa kolmannelle sijalle.

- Ensimmäisellä puoliajalla kontrolloimme täysin peliä ja loimme muutama hyvän paikankin. Tällä kertaa emme onnistuneet niistä vielä tekemään maalia. Toisellakin jaksolla saimme hyvin paikkoja, mutta pelin kontrolli katosi ajoittain. Vastustajakin otti tosin enemmän riskejä, joten pääsimme prässin taakse ja hyville murtautumispaikoille. Onneksi saimme ne kaksi maalia tänään tehtyä. Paikkoja olisi ollut enempäänkin. Näitäkin voittoja pitää osata arvostaa, analysoi Hongan päävalmentaja Vesa Vasara seuransa verkkosivuilla.

Erityisesti joukkueen asenne sai jälleen Vasaralta kiitosta.

- Olimme ottelussa lähtökohtaisesti ennakkosuosikki. Paineita ei ole aina helppo käsitellä. Vaikka vastustaja tuli vielä tasoihin, onnistuimme nousemaan siitäkin voittoon. Se näyttää hyvää joukkuehenkeä, sitä tässä ryhmässä on. Taas huomattiin, että kaikki täytyy laittaa peliin, jos haluaa voittaa, Vasara summaa.


KuPS-FC Honka Savon Sanomat Areenalla lauantaina 22.9. kello 17.00. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lisää uutisia