AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.38 // 17.9.2018

VPS:n Vuorinen: "Onnittelut Ilvekselle"

VPS:n Vuorinen: "Onnittelut Ilvekselle"

Petri Vuorisen VPS taipui Ilvekselle. (Kuva: Juha Tamminen)

Vaasan Palloseura hävisi maanantaina kotikentällään Ilvekselle lukemin 1-2.

VPS:n päävalmentaja Petri Vuorinen ei luonnollisesti ollut tyytyväinen päivän esitykseen.

- Onnittelut Ilvekselle. He voittivat ansaitusti 2-1. Voitto tuli pitkälti heidän hyvän alkunsa myötä. Me emme olleet riittävän hyviä siinä alussa. Ilves prässäsi korkealta, emmekä oikein olleet mukana. Se oli heiltä hyvää tekemistä ja he onnistuivat vielä tekemään momentuminsa aikana kaksi maalia, Vuorinen toteaa VPS:n verkkosivuilla.

- Vaikka olemme pelanneet viime aikoina hyviä pelejä ja alla on hyvä harjoitusviikko, niin olimme tänään vähän passiivisia. Ei ollut tarkoituskaan prässätä ylhäältä, mutta olimme liian passiivisia ja se heijastui myös pallolliseen peliin. Menetimme liian usein palloja liian helposti, mitä ei ole viime aikoina tapahtunut. Ratkaisut olivat välillä vähän pakotettujakin ja liike oli vähäistä. Olikohan 27 minuuttia pelattu ennenkö saimme ensimmäisen hyvän hyökkäyksen ja sitä kautta vähän otetta ja maalin. Toinen puoliaika oli ihan hyvä, mutta se ei riittänyt, kun ylämäki oli liian korkea kiivettäväksi tänään, Vuorinen tuumaa.

VPS pelaa seuraavaksi lauantaina Kemissä.


PS Kemi-VPS Sauvosaaren kentällä lauantaina 22.9. kello 16.00. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lisää uutisia