AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.37 // 16.9.2018

Ennakko: FC Honka-PS Kemi

Ennakko: FC Honka-PS Kemi

Tiukka taisto europaikoista jatkuu FC Hongan osalta maanantaina, kun vieraaksi Tapiolan urheilupuistoon saapuu PS Kemi. Ottelu käynnistyy kello 18.30.

PS Kemille kausi on ollut vaikea ja joukkue taisteleekin sarjapaikastaan. Maanantain kamppailuun joukkue lähtee sarjan jumbosijalta, neljä pistettä TPS:ää jäljessä. Kemi on kokenut kauden aikana useita muutoksia niin pelaajistossa kuin taustallakin. Viimeisimpänä joukkueeseen liittyivät argentiinalaiset Sebastian Rusculleda ja Ignacio David Fideleff.

Viimeisestä viidestä ottelustaan Kemi on kerännyt vain kaksi pistettä. Viimeisimmästä voitostakin on kulunut jo miltei kaksi kuukautta, joten joukkue tarvitsee kipeästi lisäpisteitä. Vaikka kemiläiset löytyvätkin sarjan häntäpäästä, ei ottelusta varmasti ole tulossa keltamustille helppoa. PS Kemi on mm. kaatanut sarjakolmosena olevan KuPS:n tällä kaudella kahdesti.

- Kemi on ollut meille tällä kaudella vaikea vastustaja. Vieraissa emme onnistuneet murtamaan heidän puolustustaan, emmekä hyökkäämään tarpeeksi vaarallisesti. He taistelevat varmasti kynsin hampain jokaisesta pisteestä, eivätkä päästä meitä helpolla, analysoi tulevaa vastustajaa Esport Hongan valmentaja Sampo Koskinen.

Honka lähtee otteluun neljänneltä sijalta, tasapisteistä kolmantena olevan KuPS:n kanssa. Viimeisestä viidestä ottelusta keltamustat ovat keränneet yhteensä kymmenen pistettä. Viimeksi kaatui Ilves tiukan taistelun jälkeen luvuin 1-0. Ottelun ainoan maalin iski kauden kolmannellaan Robert Ivanov.

Honka on ollut tällä kaudella erityisen vahva kotonaan. Tapiolan urheilupuiston nurmella se on hävinnyt vain kaksi ottelua. Tälle saldolle on hyvä lähteä hakemaan jatkoa maanantaina. Resepti tärkeän kolmeen pisteen saavuttamiseen on Koskisen mukaan selvä.

- Kemillä on ollut edellisestä ottelustaan yksi palautumispäivä eitä vähemmän, joten meidän on pystyttävä laittamaan vauhtia omaan pallolliseen pelaamisemme. Samaan aikaan toki puolustamisen pitää olla hyvässä tasapainossa.

Hongalta maanantain ottelusta sivussa ovat varmasti vain Masar Ömer, sekä Joel Perovuo.


FC Honka-PS Kemi Tapiolan urheilupuistossa maanantaina 17.9. kello 18.30. Otteluita voi seurata suorina lähetyksinä Ruudusta.

Lähde: FC Hongan verkkosivut
Lisää uutisia