AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.37 // 15.9.2018

"Vahva joukkuesuoritus" - Koskela kiitteli RoPS:n esitystä

"Vahva joukkuesuoritus" - Koskela kiitteli RoPS:n esitystä

Toni Koskela kiitteli koko joukkuettaan. (Kuva: Juha Tamminen)

RoPS:n vahva meno sarjataulukon kärkipäässä jatkuu perjantaina PS Kemistä haetun 2-0-voiton myötä.

Voiton myötä asetelmat Veikkausliigan kärkipäässä pysyivät muuttumattomina. RoPS:lle se on hyvä. Eroa takana tuleviin on edelleen kahdeksan pistettä, kun otteluita on jäljellä enää kuusi.

Aleksandr Kokko ja Juho Hyvärinen tekivät loukkaantumisten jälkeen paluun kokoonpanoon. Erfan Zeneli taikoi RoPS-uransa avausmaalin. Antonio Reguero pelasi kauden kuudennentoista nollapelinsä. Lassi Lappalainen onnistui maalinteossa ensimmäisen kerran sitten toukokuun.

Kauden päätöskierroksia kohden PS Kemi -ottelu saattoi olla arvokkaampi kuin pelkät kolme sarjapistettä.

- Vahva joukkuesuoritus, kiitteli RoPS-valmentaja Toni Koskelakin pelin jälkeen.

- On hankala nostaa ketään yksittäistä pelaajaa esiin. Kaikki, jotka olivat tänään kentällä, suoriutuivat tehtävästään erinomaisesti. Olosuhteet huomioiden tämä oli meiltä erittäin hyvä peli.

Pientä huolta RoPS-leirissä aiheutti avausjaksolla vaihdetun toppari Juuso Hämäläisen tilanne. Hämäläinen sai kovan tällin polven yläpuolelle siivotessaan palloa omalta rangaistusalueelta. Tilalle vaihdettu Jems Geffrard oli palannut Haitin maajoukkuekomennukselta vasta edellispäivänä.

- Siinä meillä oli taas huonoa tuuriakin, Koskela harmitteli.

- Jemskin on matkustanut käytännössä koko keskiviikko- ja torstaipäivän. Katsotaan, miten hän ennättää toipumaan maanantaiksi jetlagista ja pelin rasituksesta.

Erotuomari Ville Nevalaisen vihellettyä ottelun Sauvosaaressa päätökseen, oli RoPS-leirissä katseet liki välittömästi jo maanantain ottelussa. Suurimmat juhlat jäivät tällä kertaa runsaslukuiselle vieraskannattajajoukolle.

- Parsitaan äijiä kasaan ja sunnuntaina ollaan viisaampia sen suhteen, ketkä kaikki meillä ovat maanantaina käytettävissä.


RoPS-KuPS Rovaniemen Keskuskentällä maanantaina 17.9. kello 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lisää uutisia