FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KPV KuPS RoPS SJK VPS
vko.37 // 14.9.2018

​KuPS-kippari juhlisti merkkipaalua kahdella maalisyötöllä

​KuPS-kippari juhlisti merkkipaalua kahdella maalisyötöllä

Kuva: Juha Tamminen

Kuopion Palloseura jatkaa syksyn mitalijahtiaan vahvalla ilmeellä. Sarjakolmosena jatkava KuPS kukisti torstai-iltana kovan kilpakumppaninsa FC Lahden maalein 2-1 värikkäässä Veikkausliigapelissä Savon Sanomat Areenalla.

Kuopion Palloseuran kapteeni Petteri Pennanen pelasi hienon juhlaottelun oman kotiyleisön edessä. 200:nnen liigaottelunsa pelannut KuPS-kapteeni syötti keltamustan molemmat maalit, hankki yhden IS-tähden sekä keräsi niin otteluisäntä Savon Sanomien kuin myös LähiTapiolan vakuuttavimman pelaajan palkinnot.

- Me tiesimme, että Lahti tulee viiden alakerralla, me pääsemme hallitsemaan palloa ja että Lahti iskee vastaan. Muutaman kerran Lahti iski, hyvin peli oli hallussamme. Ensimmäisellä puoliajalla meidän olisi pitänyt johtaa peliä. Toinen puoliaika meni samaan malliin. Paikkoja oli, päästiin johtoon, annettiin kaverille maali ja toinen tehtiin vielä. Kokonaisuudessaan hyvä esitys, kapteeni iloitsi.

Pennanen antoi kiitosta oman joukkueensa tiivistyneelle puolustuspelaamiselle.

- Puolustuksemme on toiminut nyt selkeästi paremmin. Se on tärkeä asia, pienet asiat ratkaisee näitä pelejä syksyllä. Hyvään suuntaan mennään ja nyt on isoja pelejä jäljellä. RoPS on maanantaina iso haaste, kolmea pistettä me lähdemme sinne hakemaan. Näitä otteluita on tosi mukava pelata, Pennanen totesi.

RoPS-KuPS Rovaniemen Keskuskentällä maanantaina 17.9. kello 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

vko.29 // 22.7.2019
Lisää uutisia