FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KPV KuPS RoPS SJK VPS
vko.37 // 14.9.2018

HJK:n Respect-palkinto Lyhty ry:lle

HJK:n Respect-palkinto Lyhty ry:lle

HJK palkisti Lyhty ry:n Veikkauksen Respect-palkinnolla.

Helsingin lyhytaikaiskoti ja työpaja Lyhty ry on vuonna 1993 perustettu yleishyödyllinen voittoa tuottamaton yhdistys. Lyhty ry tarjoaa aikuisille kehitysvammaisille asumis-, työpaja ja oppimispalveluja, kulttuuritapahtumia, koulutusta ja vapaa-ajan toimintaa.

HJK on Lyhty ry:n pitkäaikainen yhteistyökumppani. Jokaisen Telia 5G Arenan tapahtuman jälkeen Lyhty ry:n siivousryhmä siivoaa koko stadionin katsomotilat. HJK tukee yhdistystä ja maksaa heille tästä toiminnasta.

Respect-palkinnon vastaanottanut Lyhty ry saa palkitsemisen yhteydessä Veikkaukselta 500 euron rahapalkinnon, jonka he lahjoittavat Special Olympic Finland jalkapallolle. Veikkausvoittovaroista on myönnetty 2000-luvulla kokonaisuudessaan yli 20 miljoonaa euroa tukea Veikkausliigapaikkakuntien jalkapallo-olosuhteiden parannuksia varten.


FC Lahti-HJK Lahden Kisapuistossa maanantaina 17.9. kello 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

vko.29 // 22.7.2019
Lisää uutisia