FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KPV KuPS RoPS SJK VPS
vko.37 // 13.9.2018

Vuorinen tasapelistä: "Vähän tyhjä olo on"

Vuorinen tasapelistä: "Vähän tyhjä olo on"

Petri Vuorinen kiitteli asennetta. (Kuva: Juha Tamminen)

VPS nousi tappioasemasta tasapeliin FC Interin vieraana torstaina, mutta voittokaan ei ollut kaukana.

VPS painoi ottelun lopussa vahvasti päälle, mutta 1-1-numerot pysyivät taululla loppuun saakka.

- Sanotaanko näin, että vähän tyhjä olo on, kuten yleensä silloin on, kun on antanut kaikkensa, päävalmentaja Petri Vuorinen kommentoi koko joukkueen puolesta.

- Ensimmäiselle jaksolle saimme huonon alun, kun Inter päätti yhden hyökkäyksensä hienoon maaliin. Hieman pitkään annettiin pelaajan siinä tulla pallon kanssa. Jatkoimme kuitenkin omaa tekemistä ja meillä oli ennen "Seban" maaliakin muutama paikka, joista olisimme voineet tehdä maalin. Tulimme takaisin peliin tappioasemasta taas ja olisimme voineet voittaakin ottelun, Vuorinen analysoi.

- Toki Interkin pääsi muutaman kerran avauspuolikkaalla pelaamaan meidän puolustuksemme läpi, kun avasimme muotoamme vähän, emmekä pysyneet riittävän tiiviinä, Vuorinen jatkoi.

Toiselle jaksolle VPS teki hienoisia muutoksia pelaamiseensa.

- Saimme niillä lisättyä vähän vauhtia. Toinen puoliaika muistutti toista jaksoa Lahdessa. Tuolla pelillä saamme tuotettua tulosta pelillisesti, mutta emme tällä hetkellä tuloksellisesti, vaikka nytkin loimme paikkoja, Vuorinen harmitteli.

VPS-luotsi antoi tunnustusta myös nuorelle Volotiselle maalinsuulla Interin käytännössä ainoan toisella puoliajalla rakentaman maalipaikan selvittämisestä.

- Juho oli yksin läpi toisessa päässä ja seuraavasta hyökkäyksestä Inter rakensi loistavan paikan. Samu otti oikealla hetkellä loistavan torjunnan.

Voitto kiertää nyt kaukaa, vaikka pelillinen ilme on viime peleissä ollut etenkin toisilla puoliajoilla erinomainen.

- Tämän hetken tekemisestä ja asenteesta pitää olla ylpeä. Pelaajat kantavat vastuuta todella hyvin ja tahtotila on korkealla. Siitä ei voi sanoa pahaa sanaa. Se kaikki näkyy kentällä meidän pelimme yhtenäisyydessä.


VPS-Ilves Elisa Stadionilla maanantaina 17.9. kello 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

vko.29 // 22.7.2019
Lisää uutisia