FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KPV KuPS RoPS SJK VPS
vko.37 // 13.9.2018

Ilveksen Wiss: "Emme uskaltaneet olla tarpeeksi rohkeita"

Ilveksen Wiss: "Emme uskaltaneet olla tarpeeksi rohkeita"

Jarkko Wissin Ilves taipui FC Hongalle. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Honka on ollut vaikea vastustaja Ilvekselle tällä kaudella.

Torstai-iltana Tampereen Tammelassa espoolaiset pääsivät maalin johtoon Robert Ivanovin puskulla kulmapotkutilanteesta. Ankarasta painostuksesta huolimatta tupsukorvat eivät saaneet tasoitusta aikaiseksi, joten kotiyleisö joutui todistamaan niukkaa 0-1-tappiota.

– Ensimmäisellä puoliajalla olimme passiivisia ja pienellä viiveellä tilanteissa mukana. Emme uskaltaneet olla tarpeeksi rohkeita. Sen takia Honka piti palloa pitkiä aikoja. Toisella jaksolla teimme aika selkeän parannuksen. Aloimme voittaa ykköspalloja, päävalmentaja Jarkko Wiss kertoo Ilveksen verkkosivuilla.

– Sisään vaihdettu Mikael Almén tuli todella hyvin peliin mukaan ja hän teki monia hyviä katkoja. Joukkue taisteli hyvin, mutta tänään ei vain riittänyt. Paikkoja oli kyllä useampaankin maaliin, Wiss huomauttaa.

Tappiosta huolimatta Ilves jatkaa viidentenä sarjassa, eikä mitalikamppailu ole missään nimessä tamperelaisilta ohi.


VPS-Ilves Elisa Stadionilla maanantaina 17.9. kello 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

vko.29 // 22.7.2019
Lisää uutisia