AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.37 // 13.9.2018

​Hongan läpimurtopelaaja haluaa kokea Tammelan tunnelman torstaina

​Hongan läpimurtopelaaja haluaa kokea Tammelan tunnelman torstaina

Erinomaista kautta Hongassa pelaava toppari Robert Ivanov ei ole vielä pelannut Ilvestä vastaan tällä kaudella. (Kuva: Juha Tamminen)

Robert Ivanov kuuluu FC Hongan selviin avainpelaajiin, mutta ei ole pelannut vielä tällä kaudella Ilvestä vastaan. Hän toivoo asian muuttuvan torstaina.

FC Honka kohtaa torstaina Ilveksen Tampereella tärkeässä ottelussa. Espoolaiset ovat kissapaitoja vain pisteen edellä, mutta ovat pelanneet pelin enemmän. On siis selvää, että Tammelan stadionilla on torstaina paljon pelissä.

Täksi kaudeksi Veikkausliigaan palanneen Hongan runkopelaaja Robert Ivanov ei ole vielä päässyt kentälle Ilvestä vastaan tällä kaudella. Ensimmäistä kauttaan pääsarjatasolla pelaava venäläistaustainen toppari toivookin pääsevänsä uurastamaan kentälle Tampereella.

- Kova on halu totta kai, en ole pelannut Ilvestä vastaan vielä tällä kaudella, niin mielellään kokee Tammelan ja hyväkuntoisen Ilveksen, läpimurtoa liigassa tekevä Ivanov sanoi.

Kauden kahdessa aiemmassa kohtaamisessa on nähty rutosti maaleja. Kesäkuussa Honka kuritti Ilvestä kotonaan 4-1. Yli kuukausi sitten Tampereella pelatussa ottelussa joukkueet tahkosivat 3-3-tasapelin.

Kolmatta kauttaan Hongassa pelaava Kontulan Urheilijoiden kasvatti on tyytyväinen siitä, että Honka pelaa vielä mitalisijoista. Se on tasapisteissä kolmantena majailevan KuPS:n kanssa ja kahdeksan pisteen päässä sarjakakkosesta RoPS:sta.

- Jokainen peli on nyt todella tärkeä, mutta peli kerrallaan, ja lähdetään nauttimaan siitä, että ollaan tällaisessa tilanteessa että on jotain, mistä pelata, Ivanov linjasi.


Ilves-FC Honka Tammelan stadionilla torstaina 13.9. klo 18.30. Ottelua voi seurata suoranna lähetyksenä Ruudusta.

Lisää uutisia