AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.35 // 2.9.2018

​Maarianhaminassa luotetaan taas kotikenttään: "Ehkä taika on taas löytynyt"

​Maarianhaminassa luotetaan taas kotikenttään: "Ehkä taika on taas löytynyt"

Kuva: Juha Tamminen

IFK Mariehamn on aina ollut kova kotijoukkue. Kuluvalla kaudella kotitaika on ollut kuitenkin hieman hukassa.

IFK Mariehamnin kotisaldo tämän kauden 12 ottelusta on kuusi tappiota, kaksi tasapeliä ja vain neljä voittoa. Mitä maarianhaminalaisten väkevälle kotitaialle on tällä kaudella tapahtunut?

- En tiedä. Kun meillä on ollut vaikea vaihe, niin se vaikea vaihe näkyy niin kotona kuin vieraissa. Kun ollaan päästetty ensimmäinen maali, niin ei olla pystytty nousemaan siitä. Viime aikoina ollaan pelattu paljon vieraista. Jos tarkastellaan meidän kahta viimeistä kotimatsia, niin ollaan otettu niistä neljä pistettä, joten ehkä se taika on taas löytynyt, IFK Mariehamnin puolustuksen luottomies Kristian Kojola vastaa.

Sunnuntaina maarianhaminalaisten kotitaikaa tulee puntaroimaan Ilves Tampereelta. Tupsukorvat vierailivat saarella toukokuussa ja silloin IFK Mariehamn lähetti vieraansa kotimatkalle tyhjin käsin. IFK Mariehamn-Ilves lopputulos oli 2-0.

- Hirveästi en tuosta pelistä muista, muuta kuin sen, että se oli yksi meidän harvoista voitoista ja onnituttiin pitämään nolla. Aika tasainen peli se oli. Johdettiin ja sitten lopussa pystyttiin tappamaan peli, muistelee kyseisessä ottelussa IS:n tähtiraadin toimesta parhaaksi pelaajaksi valittu Kojola.

IFK Mariehamn-Ilves Wiklöf Holding Arenalla sunnuntaina 2.9. klo 19.00. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lisää uutisia