FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KPV KuPS RoPS SJK VPS
vko.35 // 1.9.2018

SJK-leirissä ennakoidaan tiukkaa koitosta

SJK-leirissä ennakoidaan tiukkaa koitosta

Jesse Öst ennakoi tiukkaa ottelua. (Kuva: Juha Tamminen)

Veikkausliigan ottelu SJK:n ja KuPS:n välillä alkaa Seinäjoen OmaSp Stadionilla lauantaina kello 17. Vierasjoukkue KuPS on mukana Veikkausliigan mitalitaistossa, kun taas SJK tarvitsee pisteitä noustakseen kauemmaksi putoamiskamppailusta.

SJK:n maalilla on viimeisissä otteluissa ollut Jesse Öst, joka liittyi SJK:n riveihin tälle kaudelle.

- On tuntunut tosi mukavalta saada pelata säännöllisesti. Kroppa tuntuu hyvältä ja pelit ovat menneet ihan hyvin omalta kohdaltani. Olemme pelanneet kolme nollapeliä neljästä viimeisestä pelistä, mikä on mielestäni tosi hyvä. Meidän pitää vain jatkaa samaan malliin, sanoo Öst SJK:n sivuilla.

Östin mukaan peli tulee olemaan vaikea.

- KuPS on hyvä joukkue, joka pelaa mitaleista. Meidän pitää olla varpaillaan heidän vastahyökkäyksissä, sillä niissä he ovat tosi vaarallisia. Uskon kuitenkin, että pelistä tulee tosi tiukka. Meillä on alla hyvä treeniviikko ja olemme valmiita lauantain taisteluun, Öst päättää.

Oman pään puhtaana pitämisen lisäksi SJK kaipaa onnistumisia hyökkäyspäässä. Elokuussa mukaan liittyi kaksi uutta hyökkääjää, Ukrainan maajoukkuettakin edustanut Denys Oliinyk sekä Shahdon Winchester, joka lähtee tämän ottelun jälkeen mukaan Trinidad ja Tobagon maajoukkueeseen.

- Mielestäni paluuni Veikkausliigaan on lähtenyt ihan hyvin käyntiin ja olen saanut hyvän alun. Nyt kuitenkin todellinen työ alkaa, sillä kannattajat ja muut ihmiset ovat jo hieman nähneet mitä osaan ja mihin pystyn, joten he odottavat minulta lisää. Minun on pidettävä tämä taso ja mennä siitä vielä eteenpäin. Minun täytyy tehdä töitä joka pelissä ja harjoituksissa entistä enemmän, niin fyysisesti kuin mentaalisestikin, jotta nousen entistä paremmalle tasolle, kertoo Shahdon Winchester, joka pelasi Suomessa viimeksi kaudella 2014 FF Jaron paidassa.

- KuPS on lauantaina kova vastustaja, jolla on hyvä joukkue kokonaisuutena ja heillä on lisäksi hyviä pelaajia yksilöinä. Se ei siten varmasti ole helppo peli, mutta en silti pidä heitä mitenkään ylivertaisina tai ettemmekö me voisi voittaa heitä. Me olemme kaikki täällä keskittyneet peliin hyvin ja annamme varmasti 100 prosenttia lauantaina, Winchester arvioi.


SJK-KuPS OmaSp Stadionilla lauantaina 1.9. klo 17.00. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lisää uutisia