AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.35 // 31.8.2018

​TPS-luotsi hehkuttaa uutta maalitykkiään: "Osaa se poika maaleja tehdä"

​TPS-luotsi hehkuttaa uutta maalitykkiään: "Osaa se poika maaleja tehdä"

Kuva: Juha Tamminen

TPS voitti perjantai-iltana Veritas Stadionilla PS Kemin lukemin 4-1.

TPS repi todella tärkeällä voitollaan nyt neljän pisteen kaulan PS Kemiin ja se nousi samalla vain pisteen päähän IFK Mariehamnista.

- Tämä oli kauttaaltaan ehjin esitys koko kaudella ja kyllähän me tätä peliä vietiin ja ansaittiin voitto. Jokainen osasto toimi ja ainoa miinus oli loppujen lopuksi se PS Kemin kavennusmaali, TPS-luotsi Mika Laurikainen kiitteli joukkojaan.

- Oltiin selvästi parempi joukkue läpi pelin ja tänään oli paikkoja aika moneenkin maaliin. Se on tyypillistä aikaisemminkin, mutta silloin ei ole mennyt sisään. Olen tyytyväinen, että onnistuttiin nyt, toki kaikki maalit menivät samalle miehelle. Bonuksena tuli se, että saatiin hänet nyt tähän Veikkausliigavauhtiin mukaan, erittäin tyytyväinen TPS-päävalmentaja jutteli.

- En löydä muuta kritisoitavaa edelleenkään kuin sen PS Kemin tekemän maalin. Me sössittiin se maali ihan siihen perinteiseen tapaan, mitä meillä on ollut. Pää ei kuitenkaan notkahtanut, pystyttiin pitämään koko pakka kasassa ja myös vaihdot onnistui. Saatiin pidettyä oma vauhti pelissä. Tosi tyytyväinen peliin ja tosi tyytyväinen myös siihen, että meillä on viiden päivän breikki, saadaan vetää eka kesäloma tähän väliin, Laurikainen murjaisi.

- Mitä Yatekeen tulee, niin eihän kukaan neljää maalia odota, mutta olen nähnyt kyllä sen, että osaa se poika maaleja tehdä. Ollut treeneissä terävä ja hyvä. Hän on vähän hakenut vauhtia, mutta kyllä sen laadun näkee lopulta. Puolustuslinja ja keskikenttä myös tuki tänään hyvin hyökkääjiemme pelaamista.

- Aika hyvin ne viestit on näköjään kuitenkin perille mennyt. Kyllä hänen kanssaan kommunikoimaan pystyy ihan hyvin, jopa englannilla, Laurikainen viittasi vielä Yatekeen.

SJK-TPS OmaSp Stadionilla torstaina 13.9. klo 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lisää uutisia