FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.35 // 29.8.2018

Ilveksen Wiss mietteliäänä: "Vastustaja on hyvin organisoitunut joukkue"

Ilveksen Wiss mietteliäänä: "Vastustaja on hyvin organisoitunut joukkue"

Jarkko Wiss tiedostaa IFK Mariehamnin vahvuudet. (Kuva: Juha Tamminen)

Keskiviikkona Tampereen Tammelassa pelattavassa päivän ainoassa Veikkausliigan ottelussa kohtaavat Ilves ja IFK Mariehamn.

Saarelaisten vahvuudet ovat isäntien tiedossa. Kaksinkamppailuissa tarvitaan päävalmentaja Jarkko Wissin mukaan terävyyttä.

– IFK on fyysinen joukkue, jolla on voimaa erikoistilanteissa. Heillä on kuitenkin merkittäviä poissaolijoita, esimerkiksi Kangaskolkan (Aleksei) puuttumisella on oma vaikutuksensa. On mielenkiintoista nähdä, miten he rakentavat hyökkäyskuvionsa. Vastustaja on hyvin organisoitunut joukkue, joka ei tingi puolustusvelvoitteestaan missään vaiheessa, Wiss toteaa seuransa verkkosivuilla.

Kauden ensimmäinen yhteenoton IFK Mariehamn voitti 2-0.

– Ensimmäisessä kohtaamisessa jäimme ihan täysin jalkoihin fyysisesti. Meitä riepoteltiin ja IFK voitti ykkös- ja kakkospalloja liikaa. Nyt me olemme kuitenkin kotikentällämme ja se pitää hyödyntää. Hyvällä itseluottamuksella haemme revanssia. Toivottavasti onnistuneet ratkaisut hyökkäyskolmanneksella jatkuvat, Wiss pohtii.


Ilves-IFK Mariehamn Tammelan stadionilla keskiviikkona 29.8. klo 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

vko.03 // 23.1.2020
vko.03 // 23.1.2020
Lisää uutisia