FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.35 // 29.8.2018

​Ilveksen vahvuudet tiedossa: "Ei se ole sattumaa"

​Ilveksen vahvuudet tiedossa: "Ei se ole sattumaa"

Kuva: Juha Tamminen

IFK Mariehamn kohtaa keskiviikkona Tampereella Ilveksen, joka ei ole suostunut häviämään koko kauden aikana vielä yhtään kotiottelua.

IFK Mariehamn on onnistunut nappaamaan kahdesta viime pelistä tasapelipisteen. Tuorein tuli viime perjantaina Vaasasta.

- Vieraspiste jäi käteen ja tultiin tappioasemasta tasoihin. Se oli meiltä aika ehjä puolustuspeli, varsinkin toinen puoliaika. Muutama hyvä mahdollisuus oli ratkaista peli voitoksikin, mutta se viimeinen sivallus siitä jäi syötön tai laukauksen takia. Meillä on ollut ihan hyvä trendi viime matseissa. Aika alkaisi olla kypsä kolmelle pistelleelle, kun pystytään samalla tavalla pelaamaan, toteaa IFK Mariehamnin toppari Kristian Kojola.

IFK Mariehamnilla on edessä Ilves-viikko. Keskiviikkona joukkueet kohtaavat Tampereella ja sunnuntaina Maarianhaminassa.

- En ole nähnyt pitkään aikaan Ilveksen pelejä, mutta Ilves on ennen kaikkea joukkue. Hyvin valmennettu joukkue. Kaikki puhaltaa yhteen hiileen, kaikilla on selkeät roolit ja omaksuu ne. Ei välttämättä yksilöitä nouse siellä paljon toisten yläpuolelle, vaan se on yhtenäinen joukkue. Ei ole sattumaa, että ne on kärkikahinassa mukana joka vuosi, Kojola toteaa.

IFK Mariehamnin matkatessa keskiviikkoiseen Ilves-otteluun Tampereelle, Kojola palaa tutuille seuduille. Kojola edusti TamU:a kaudella 2010.

- Tammelassa on aina hienoa pelata. Stadikka alkaa olemaan vanha, mutta se on silti hieno jalkapallopaikka. Meillä on ollut hyviä pelejä siellä ja hyvä fiilis lähteä Ilves nyt kohtaamaa. Keskinäiset kohtaamisemme ovat olleet aina tasaisia vääntöjä ja sellaista odotan innolla tälläkin kertaa, Kojola ennakoi.

Ilves-IFK Mariehamn Tammelan stadionilla keskiviikkona 29.8. klo 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

vko.03 // 23.1.2020
Lisää uutisia