AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.34 // 25.8.2018

Wiss tyytyväisenä: "Kolme pistettä lämmittää kovasti"

Wiss tyytyväisenä: "Kolme pistettä lämmittää kovasti"

Voitto maistui "Jallulle". (Kuva: Juha Tamminen)

Ilves voitti TPS:n jo kolmannen kerran tällä kaudella. Lauantaina numerot Tammelassa olivat ottelun päätösvihellyksen soidessa 2-0.

Kaikki voitot ovat vielä tulleet kahden maalin erolla. Voiton myötä Ilves nousi sarjassa viidenneksi ja eroa kolmantena olevaan Honkaan on nyt neljä pistettä. Honka ja toisena majaileva RoPS ovat kuitenkin pelanneet kaksi ottelua Ilvestä enemmän.

Päävalmentaja Jarkko Wiss oli joukkueensa otteisiin luonnollisesti tyytyväinen.

– Kyllähän kolme pistettä lämmittää kovasti mieltä. Olimme ensimmäisellä jaksolla melko passiivisia, mutta toisella jaksoilla pelasimme selkeästi aggressiivisemmin ja voittaen kaksinkamppailuja, Wiss kertoo.

– Mahtava hatunnosto tälle joukkueelle, jälleen kerran. Joukkueen kapteeni, kokenein pelaaja ja luottomaalivahti Mika Hilander oli poissa, mutta se ei tämän joukkueen tahtia paljon haitannut. Jälleen kerran löytyi tasonsa nostajia sekä vastuunkantajia.

Wiss avasi Hilanderin tilannetta myös hiukan tarkemmin.

– Mika Hilanderilla on sairaus, ei mitään hengenhätää, mutta varmaankin pari viikkoa sivussa. Johannes Luukkanen pelasi maalissa mallikkaasti, nollapeli ja hyvää avaamista ja pelinjohtamista, Wiss toteaa.


Ilves-IFK Mariehamn Tammelan stadionilla keskiviikkona 29.8. klo 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lisää uutisia