AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.34 // 25.8.2018

RoPS aikoo kaataa viimein Interin: "On ollut paha vastustaja"

RoPS aikoo kaataa viimein Interin: "On ollut paha vastustaja"

Kuva: Juha Tamminen

RoPS on selkeästi korkeammalla sarjataulukossa ja kerännyt huomattavasti enemmän pisteitä kuin FC Inter, mutta siitä huolimatta rovaniemeläiset eivät ole turkulaisjoukkuetta kyenneet tällä kaudella kaatamaan.

Lauantaina Turussa RoPS:lle tarjoutuu mahdollisuus korjata tuo asia.

- On ollut paha vastustaja siinä mielessä, että ei olla voitettu niitä tällä kaudella. Ensimmäinen pelattiin tasan 3-3, vaikka johdettiin 2-0. Toista peliä dominoitiin ja heillä oli tasan se yksi paikka, josta voittomaalinsa tekivät, RoPS:n Leo Väisänen muistelee.

FC Inter on saanut puolustuksensa toimimaan, eikä heille ole tehty kuin yksi maali viidessä viime ottelussa.

- Viimeksi kun pelattiin niitä vastaan, niin näytti stabiilimmalta kuin ensimmäisessä pelissä ja senhän heillä tuloksetkin ovat näyttäneet. Luotan kuitenkin, että me murretaan se, Väisänen uskoo.

Inter on saanut viime aikoina hyviä tuloksia hyvän puolustuspelin ansiosta, mutta myös hyökkäyksessä riittää tulivoimaa.

- Joo no viimeksi ainakin handlattiin se aika hyvin, kun vain yhden kunnon paikan saivat. Nyt on varmasti tulossa erilainen peli, tasaisempi peli tilanteiden valossa. Onhan siellä Furkka, Ojala tuli takaisin, mutta niitä on turha miettiä. Oman pelin kautta lähdetään ja sitä kautta voittamaan, Väisänen painottaa.

FC Inter - RoPS Veritas Stadionilla lauantaina 25.8. kello 17.00. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lisää uutisia