AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.34 // 24.8.2018

​Putoamistaiston realismi iski: "Nyt ollaan selkä seinää vasten"

​Putoamistaiston realismi iski: "Nyt ollaan selkä seinää vasten"

Kuva: Juha Tamminen

TPS taistelee sarjapaikkansa puolesta kynsin ja hampain.

Edellisellä kierroksella TPS otti todella tärkeän voiton VPS:sta ja nousi ainakin hetkellisesti turvaan putoamispeikolta.

- Tuli kyllä joo tosiaan otolliseen saumaan. Hävittiin viisi peliä putkeen ja ne oli pelillisesti huonoja pelejä meiltä, kukaan ei onnistunut. Nyt kun tuli noinkin iso parannus, niin se oli meiltä kasvojen pesu edelliskierrosten otteluista. Nyt vain pitää jatkaa samaan malliin, toteaa TPS:n Riku Sjöroos.

Sjöroos itse iski Vepsua vastaan kaksi maalia ja oli 4-1-voiton pääarkkitehteja.

- Totta kai maali on aina hieno homma ja kun niitä tuli vielä tuohon paikaan, kun maalinteon kanssa on tuskasteltu niin paljon. Onnistumiset teki kyllä todella hyvää ja sen näkee kopissa kaikkien poikien ilmeistä.

Yksi voitto ei kuitenkaan tuo vielä tulevaa Veikkausliigakesää. Turussa tiedetään asetelmat ja miten tiukka syksy on vielä edessä.

- Puolessa välissä kautta ei vielä tuntunut, että selkä on seinää vasten, mutta nyt tuntuu. On tulossa tiukka syksy. Itsellekin tämä on vähän uusi tilanne. Ykkösessä kun pelattiin, niin tapeltiin sen sarjan voitosta. Nyt tapellaan selkä seinää vasten sarjapaikan puolesta. Uusi tilanne, mutta ei auta, kun luottaa siihen, että homma toimii ja jos ei joku toimi niin koettaa sitä parantaa, Sjöroos toteaa.

TPS:n seurajohto reagoi joukkueen tilanteeseen ja ennen siirtoikkunan sulkeutumista joukkueeseen hankittiin vahvistuksia.

- Kaikki uudet ketä tuli, niin ovat kyllä hyvä poikia pelaamaan. Tuovat uusia juttuja meidän joukkueeseen, mitä ei ole alkukaudesta ollut. Tuo leveyttä ja erilaisia vaihtoehtoja eri pelipaikoille, Sjöroos iloitsee.

Ilves-TPS Tammelan stadionilla lauantaina 25.8. kello 17. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lisää uutisia