FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.34 // 24.8.2018

​Ilves jatkoi Iiro Järvisen sopimusta

​Ilves jatkoi Iiro Järvisen sopimusta

Kuva: Juha Tamminen

Keskikenttäpelaaja Iiro Järvinen on allekirjoittanut kaksivuotisen jatkosopimuksen Ilveksen kanssa.

Iiro Järvinen, 21, saapui kasvattiseurastaan JJK:sta Ilvekseen marraskuussa 2016. Ensimmäinen sopimus kattoi kaudet 2017 ja 2018. Jatkosopimuksen myötä Järvinen nähdään tupsukorvien riveissä kauden 2020 loppuun asti.

Poika- ja nuorisomaajoukkueita säännöllisesti edustanut Järvinen on ehtinyt pelata Ilveksessä 50 Veikkausliiga-ottelua viimeistellen niissä kaksi maalia. Maalisyöttöjä on syntynyt seitsemän kappaletta. Hän on pelipaikaltaan hyökkäävä keskikenttäpelaaja, joka pystyy pelaamaan niin keskustassa kuin laidallakin.

– Iiro on nyt ollut pari vuotta meillä ja hän on osoittautunut todella monipuoliseksi keski- tai hyökkäysalueen pelaajaksi. Kyseessä on tunnollinen ja kuuliainen sekä teknisesti taitava pelaaja. Hän on nostanut profiiliaan näiden kausien aikana ja uskon, että tekee sitä jatkossakin, päävalmentaja Jarkko Wiss kertoo.

– Iiro on monesti ollut luomassa maalitilanteitamme. Hän kääntyy ahtaassakin tilassa, kuskaa palloa yläalueelle ja prässää aktiivisesti. Pitkät tempokuljetukset ovat olleet tärkeitä. Tehoja odotetaan syntyvän vielä lisää.

Ilves - TPS Tammelan stadionilla lauantaina 25.8. kello 17.00. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lisää uutisia