AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.33 // 18.8.2018

​Romahtaako Inter jälleen maalitykin käsittelyssä? "Silloin upposi kaikki"

​Romahtaako Inter jälleen maalitykin käsittelyssä? "Silloin upposi kaikki"

Kuva: Juha Tamminen

FC Inter isännöi lauantaina KuPS:aa Turun Veritas Stadionilla.

KuPS:n maalitykki Rasmus Karjalainen on ollut ilkeä mies turkulaisten kannalta. Karjalainen iski kolme maalia Interin reppuun kauden ensimmäisessä kohtaamisessa, joka päättyi lukemiin 5-1 ja Karjalainen sivalsi voiton kuopiolaisille myös viimeksi Turussa pelatussa ottelussa, joka päättyi KuPS:n 1-0-voittoon.

- Ollaan pelattu hyviä pelejä niitä vastaan, viimeksi muistaakseni ratkaisin pilkulla. Aina on ollut tiukkoja pelejä niitä vastaan. Se kauden ensimmäinen repesi lukemiin 5-1, mutta loppulukemat eivät ihan kuvastaneet kentän tapahtumia. Silloin upposi kaikki, Karjalainen muistelee.

Nyt KuPS kohtaa Interin aivan eri tilanteessa. John Allen on saanut tilkittyä turkulaisten alakerran, eikä Interille ole tehty osumaakaan neljään viime otteluun.

- Niillä puolustus toimii, eivätkä ole päästäneet maaleja viime aikoina. Hyvä joukkue ja paljon hyviä yksilöitä. Me ollaan kuitenkin pelattu niitä vastaan hyvin ja voitettu kaksi peliä putkeen. Nyt ne on hyvässä lennossa, kuten mekin. Molemmilla on ylöspäin menevä käyrä. Eli tiukka matsi varmasti tiedossa, mutta me tarvitaan voittoja, sillä halutaan mitaleille, Karjalainen painottaa.

FC Inter – KuPS Veritas Stadionilla lauantaina 18.8. kello 17.00. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lisää uutisia