AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.33 // 17.8.2018

Vuorinen tappiosta: "Annoimme syöttöjä suoraan vastustajalle ilman painetta"

Vuorinen tappiosta: "Annoimme syöttöjä suoraan vastustajalle ilman painetta"

Petri Vuorinen oli allapäin VPS:n koettua tappion Turussa perjantaina TPS:lle. (Kuva: Juha Tamminen)

VPS:n perjantainen tappio jäi harmittamaan kovasti vaasalaisten päävalmentajaa Petri Vuorista.

VPS koki TPS:lle tylyn 1-4-häviön.

- Tulimme Turkuun. Oli loistava futiskeli, loistava kenttä pelata, yleisöä hyvin katsomossa, tunnelmaa ja meidän fanit tulleet paikalle. Oli hyvät lähtökohdat pelata hyvää futista ja taistella voitosta harjoitusviikon jälkeen, VPS:n päävalmentaja Petri Vuorinen totesi pelin jälkeen ja jatkoi pettyneenä:

- Emme olleet mukana ottelun alussa. TPS tuli aktiivisemmin peliin kuin me. Olimme huolimattomasti omassa tekemisessämme ja TPS teki ansaitusti avausosuman. Näin me emme voi pelata näitä pelejä.

- Annoimme syöttöjä suoraan vastustajalle ilman painetta silloin, kun meillä oli mahdollisuuksia edetä ylöspäin. Meillä oli kyllä paikat avata peliä avausjaksolla, mutta tilanteista tulikin menetyksiä ja vastahyökkäyksiä meidän päätyymme. Avauspuoliaika oli todella paljon heikompi, mitä edellytykset olisivat olleet, vaikkakin TPS taisteli hyvin.

Toisella jaksolla alku näytti lupaavalta, mutta valui lopulta hukkaan.

- Pääsimme hyvin alussa peliin mukaan ja teimme maalin. Saimme momentumin. Se oli toki jo tyssätä hyökkäykseen, josta tuli kulma ja rankku. TPS kuitenkin missasi rankkarin ja pääsimme takaisin peliin mukaan. Emme silti niin hyvin kuin siinä ihan toisen jakson alussa. Sitten tuli punainen kortti ja homma vaikeutui. Sen jälkeen hyökkäyksiä vyöryi meidän maaliamme kohti, kun olimme avoimena.

Pettymys huokui päävalmentajasta, vaikka peli tiedettiin vaikeaksi, kun vastassa on sarjapaikastaan taisteleva joukkue.

- Oli aistittavissa ennen peliä, että TPS on tehnyt muutoksia Honka-pelin jälkeen, myös henkisellä puolella. He varmasti tiedostavat, että jos peli ei ala kulkea, niin pelit loppuvat pian. Se näkyi jollain tavalla heidän pelaamisessaan, mutta en silti koe, että se oli asia, joka meille loi vaikkapa avauspuolikkaalla niin suuria haasteita, Vuorinen päätti.


VPS-IFK Mariehamn Elisa Stadionilla perjantaina 24.8. kello 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lisää uutisia