FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KPV KuPS RoPS SJK VPS
vko.33 // 17.8.2018

​HJK:ssa riittää itseluottamusta: "Vaikea nähdä mihin tämä kaatuisi"

​HJK:ssa riittää itseluottamusta: "Vaikea nähdä mihin tämä kaatuisi"

Kuva: Juha Tamminen

HJK porhaltaa kohti Veikkausliigan mestaruutta.

Klubin leirissä ollaan hyvin luottavaisia, että syksyllä nostellaan taas kannua.

- Meillä on hyvä kaula - 10 pistettä jos voitetaan rästipeli. Kaikki on mennyt tosi hyvin ja vaikea nähdä mihin kaatuisi tämä homma? En näe mitään mihin se voisi kaatua. No tietysti, jos tulee paljon loukkaantumisia, voi se viedä terävyyttä pois. Klubilla on kuitenkin niin hyvä rinki Suomen kartalla, että en näe mitään estettä sille, miksi ei voitettaisi mestaruutta, HJK:hon heinäkuussa palannut Mikko Sumusalo toteaa.

HJK:lla ei ole edes paljoa loukkaantumisia haittaamassa menoa. Sairastuvalta on sen sijaan palaamassa etuajassa yksi maajoukkuemies.

- HJK:n tilanne näyttää mielestäni tosi hyvältä. Ei ole paljoa pitkäaikaisloukkaantuneita ja saadaan Pirikin (Juha Pirinen) takaisin kehiin. (Akseli) Pelvas on toki iso menetys, aika kliininen viimeistelijä, kun saa paikan niin iskee palloja pussiin, Sumusalo sanoo.


HJK-PS Kemi Telia 5G Areenalla sunnuntaina 19.8. kello 13. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lisää uutisia