AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.33 // 16.8.2018

​Naatiskellaanko Kuopiossa? "Kovasti toivottaisiin nollapelejäkin"

​Naatiskellaanko Kuopiossa? "Kovasti toivottaisiin nollapelejäkin"

Kuva: Juha Tamminen

KuPS:n peleissä on tullut tällä kaudella eniten maaleja. Kuopiolaisten pelaamissa 23 ottelussa on nähty peräti 70 maalia.

Viimeisessä kolmessa pelissä KuPS:n otteluissa on nähty 14 osumaa, onko tämä nyt sitä kuuluisaa savolaista naatiskelufutista Rasmus Karjalainen?

- En tiedä, vastustajat ovat tehneet maaleja ja mekin on saatu tehtyä maaleja. Kovasti toivottaisi nollapelejäkin. Harmi kun pääsi Kemi sen yhden tekemään. Nollapeli olisi ollut tosi kiva saada, sillä yritetään vähentää, että ei päästettäisi niin paljon maaleja, Karjalainen vastaa.

Kuopiossa osataan tehdä maaleja, eikä pelien ongelmaksi ole muodostunut maalien puute. Ryhdistäytymistä sen sijaan kaivattaisiin puolustuspäässä, jotta hyökkääjien ei tarvitsisi huhkia joka peli-ilta paria kolmea maalia voiton saavuttamiseksi.

- Joukkuepuolustamisen kanssa ollaan tehty hommia, perusmuotoa, askel askeleelta miten prässätään ja puolustetaan. Ollaankin parannettu siinä ja hiotaan sitä lisää.

Lauantaina KuPS kohtaa FC Interin, joka on saanut joukkuepuolustamisensa toimimaan. Heille ei ole tehty neljään peliin maaliakaan. FC Interillä on myös todella nimekäs hyökkäyskalusto. Kahden hyökkäysvoimaisen joukkueen kohdatessa voisi odottaa jälleen KuPS:lle tavanomaista maalirikasta ottelua.

- Toivotaan, että me ainakin tehdään maaleja ja luotan myös meidän puolustukseen, vaikka Interillä on kova hyökkäyskalusto, niin toivottavasti me saadaan ne kiinni. Nollapeli olisi nyt tosi kiva. Sitä lähdetään hakemaan. Viimeksi saatiin se siellä aikaan. Viime aikoina ne on ollut harvassa ja tähän paikkaan sellainen olisi mukava, Karjalainen toivoo.

FC Inter – KuPS Veritas Stadionilla lauantaina 18.8. kello 17.00. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lisää uutisia