AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.33 // 15.8.2018

​"Täyden päivätyön saa tehdä" - luottopelaaja korostaa vieraspelin suurta haastetta

​"Täyden päivätyön saa tehdä" - luottopelaaja korostaa vieraspelin suurta haastetta

Konsta Rasimus on pelannut isossa roolissa tällä kaudella FC Hongassa. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Honka pelaa sunnuntaina toistamiseen tällä Veikkausliigakaudella Ahvenanmaalla IFK Mariehamnia vastaan.

Viimeksi Honka otti heinäkuun alussa 2-1-voiton saarelta. IFK teki loppuhetkillä kavennusmaalin, mutta ei saanut toista osumaa aikaiseksi kovasta paineesta huolimatta.

- Pelattiin hyvin pitkän aikaa ja oikeastaan sitten siinä lopussa IFK rupesi saamaan aikamoistakin painetta meidän maalille. Semmoinen päällimmäinen mielikuva on sellainen taisteluvoitto, mikä saatiin sieltä. Se kuvasti minusta hyvin joukkueemme yhtenäisyyttä ja sellaista taisteluhenkeä, Hongan avainpelaaja Konsta Rasimus muisteli.

IFK:n kausi on ollut vaikea. Sijoitus on kolmanneksi viimeinen, ja ero pelin enemmän pelanneisiin jumbojoukkueisiin PS Kemiin ja TPS:ään on kaksi pistettä. Rasimus ei kuitenkaan pidä tuloksellisesti heikommin pelannutta kotijoukkutta helppona suupalana.

- Vaikea joukkuehan se on voittaa joka ikinen kerta. Siellä on ihan hyviä pelaajia. Olemme pystyneet johtamaan heitä molemmissa otteluissa ja toisessa voittamaankin. Siitä on jäänyt sellainen fiilis, että voimme mahdollisesti voittaa toisenkin kerran.

- Se ei kuitenkaan tule olemaan missään nimessä helppoa. Vielä kun lähdetään sinne saarelle, niin kyllä siinä ihan täyden päivätyön saa tehdä, topparina viime kausien aikana enemmän pelannut Rasimus muistutti.

Joukkueet kohtasivat ensimmäistä kertaa tällä kaudella toukokuussa Espoossa. Tuolloin Honka johti peliä 1-0 aina 85. minuutille saakka, kunnes Simon Silverholt ampui tasoituksen.


IFK Mariehamn–FC Honka Wiklöf Holding Arenalla sunnuntaina 19.8. kello 19. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lisää uutisia