FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KPV KuPS RoPS SJK VPS
vko.32 // 9.8.2018

RoPS:lle vankkaa kokemusta - Erfan Zeneli loppukaudeksi riveihin

RoPS:lle vankkaa kokemusta - Erfan Zeneli loppukaudeksi riveihin

"Efu" vahvistaa RoPS:aa loppukauden ajan. (Kuva: RoPS)

Rovaniemen Palloseura vahvisti keskikenttäänsä kokeneella ja nimekkäällä pelaajalla. Erfan Zeneli, 31, pelaa loppukauden Napapiirillä.

Sopimuksen myötä ympyrä on tietyllä tapaa sulkeutunut. Efan Zeneli aloitti jalkapalloilemisen Rovaniemen Palloseurassa, mutta aikuisurallaan hän ei ole vielä kertaakaan edustanut kasvattajaseuraansa.

Rovaniemeltä Zeneli muutti 12-vuotiaana perheensä mukana Pietarsaaren kautta Helsinkiin. Helsingin Jalkapalloklubista Zenelillä on peräti viisi Suomen Mestaruutta ja neljä Suomen Cupin voittoa.

RoPS:n päävalmentaja Toni Koskelalle Zeneli on tuttu juuri HJK-vuosien kautta. RoPS etsi lähtökohtaisesti keskikentän pohjapelaajaa, mutta tilaisuuden avauduttua päätös Zenelin puolesta oli lopulta helppo.

- Sopivaa pohjapelaajaa ei meinannut löytyä, mutta samalla Lucas Lingman on pelannut sillä paikalla erittäin hyvin, Koskela taustoittaa.

- Veikkausliigaa on jäljellä enää 11 kierrosta. Tarvitsimme pelaajan, joka istuu välittömästi siihen, miten me haluamme pelata. Erfan on tuttu pelaaja, tietää ja tuntee Veikkausliigan, tietää meidän pelitavan ja me tunnemme "Efun".

RoPS:ssa Zeneli tulee sijoittumaan ensisijaisesti hyökkäävään rooliin keskikentän keskisektorille, mutta häntä voidaan peluuttaa myös molemmissa laidoissa.

- Erfan tuo meidän viimeiselle kolmannekselle lisää kilpailua ja laatua, Koskela toteaa tyytyväisenä.

- Erfan tietää, mitä voittamiseen tarvitaan. Hän pystyy tekemään maaleja ja syöttämään maaleja. Lisäksi hän antaa meidän hyökkäyspään erikoistilanteisiin yhden vaarallisen oikean jalan laukauksen lisää.

Erfan Zeneli on välittömästi vapaa edustamaan Rovaniemen Palloseuraa. RoPS:n seuraava kotiottelu on ensi sunnuntaina 12.8. klo 18.30. Rovaniemelle saapuu IFK Mariehamn.


RoPS-IFK Mariehamn Rovaniemen Keskuskentällä sunnuntaina 12.8. kello 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lähde: RoPS:n tiedote
Lisää uutisia