FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KPV KuPS RoPS SJK VPS
vko.32 // 9.8.2018

Maarianhaminan maalitykki sunnuntain haasteesta: "Heillä on ollut hyvä flow"

Maarianhaminan maalitykki sunnuntain haasteesta: "Heillä on ollut hyvä flow"

Aleksei Kangaskolkka mielii revanssia RoPS:sta. (Kuva: Juha Tamminen)

IFK Mariehamn on ollut tällä kaudella ongelmissa eikä joukkueesta ole näillä näkymin mukaan mitalitaistoon.

Sen sijaan ahvenanmaalaiset joutuvat taistelemaan tosissaan putoamista vastaan. Eroa jumbosijaan on vain kaksi pistettä, kun Veikkausliigakauden viimeinen kolmannes on käsillä.

- Me olemme päästäneet tällä kaudella paljon maaleja, mutta ei se pelkästään siitä johdu. Kokonaisuus on ollut jostain syystä huono, kuusi maalia tänä kesänä viimeistellyt Aleksei Kangaskolkka sanoo.

Sunnuntaina IFK Mariehamn kohtaa vieraskentällä sarjakakkosen RoPS:n. Rovaniemeläiset ovat voittaneet kauden aiemmat kaksi kohtaamista.

- Kauden ensimmäisessä pelissä itselläni oli ylärima 0-0 -tilanteessa. Sitten RoPS sai jotenkin ensimmäisen maalin ja peli kääntyi, Kangaskolkka kertaa kevään avausta, jonka RoPS voitti lopulta 2-0.

- Toisessa ottelussa me menimme johtoon, mutta sitten RoPS tasoitti kulmapotkusta. Pian tuli perään toinen ja sitten kolmas maali ihan oudoista tilanteista. Olimme todella pettyneitä sen pelin jälkeen, koska pelasimme ihan hyvin, Kangaskolkka sanoo.

Kangaskolkka on pannut merkille RoPS:n vahvan vireen kauden aikana. Rovaniemeläiset ovat sarjassa toisena ja vahvasti kiinni mitaleissa.

- Heillä on ollut koko kauden hyvä flow. Vähän samanlainen kuin meillä mestaruuskaudella 2016. Moni on arvellut, että RoPS tulee alaspäin, mutta joukkue on ollut vahva, Kangaskolkka puntaroi.


RoPS-IFK Mariehamn Rovaniemen Keskuskentällä sunnuntaina 12.8. kello 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lisää uutisia