FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KPV KuPS RoPS SJK VPS
vko.32 // 9.8.2018

​KuPS:n maalitykki kiitteli topparia nappisyötöstä - edellinen puskumaali tuli 2017

​KuPS:n maalitykki kiitteli topparia nappisyötöstä - edellinen puskumaali tuli 2017

Rasmus Karjalainen on tehnyt tällä kaudella Veikkausliigassa jo 14 maalia. (Kuva: Juha Tamminen)

Kuopion Palloseuran ykköshyökkääjä Rasmus Karjalainen jatkaa tiukkaa taisteluaan Veikkausliigan tämän kauden maalintekijäkuninkuudesta yhdessä HJK:n brassikärjen Klaussin kanssa. Molemmat ovat osuneet tällä kaudella 14 kertaa.

Karjalainen viimeisteli 14:nnen liigamaalinsa viime viikonlopun TPS-ottelussa, joka päättyi kovan punnertamisen jälkeen KuPS:n 3-2-kotivoittoon.

Karjalaisen hieno tähtihetki osui aivan ensimmäisen puoliajan loppuun, kun kuopiolaiset olivat joutuneet hetkeä aikaisemmin 1-2-tappioasemaan. Hyökkääjän hieno 2-2-maali tuli kauniilla puskulla vastustajan maalivahdin ylitse.

- Puolustaja Juho Pirttijoelta tuli pitkä keskityspallo keskialueelta. Topparin ja pakin välissä oli vähän tilaa ja liikuin sinne. Puolustajat harvoin näkevät sen tilan, nyt Pirttijoelta tuli fantastinen pallo eikä siitä voinut muuta tehdä kuin puskea maalin. Tein viimeksi päällä maalin 2017 vieraissa Interiä vastaan, se oli ensimmäinen liigamaalini, Karjalainen muisteli.

- TPS pelasi hyvin meitä vastaan. Me osoitimme luonnetta nousemalla kahdesti tappiolta tasoihin ja älyttömän isoon voittoon. Toivottavasti se aukaisee lukkoja", hyökkääjä toteaa. Hän siirtyi itse vaihtopenkin puolelle 75 peliminuutin kohdalla varotoimenpiteen johdosta.

- Oli kuuma keli ja pelissä juostiin paljon. Vähän kramppia tuli jalkoihin ja se oli merkkinä siitä että oli varmempaa siirtyä siinä tilanteessa sivuun. Loukkaantumista ei tapahtunut ja pystyn pelaamaan sunnuntainakin. Toivotaan, että seuraava maali tulisi jo sunnuntaina. Kaikkeni teen että osun ja itselläni on kova itseluottamus siitä, että maaleja tulee lisää.


KuPS-PS Kemi Savon Sanomat Areenalla sunnuntaina 12.8. kello 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lisää uutisia