AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.31 // 5.8.2018

​Wiss ihmetteli omiensa esitystä: "Aika outo peli"

​Wiss ihmetteli omiensa esitystä: "Aika outo peli"

Jarkko Wissin mielestä Ilves pelasi sunnuntaina Honkaa vastaan "oudon pelin". (Kuva: Juha Tamminen)

Ilveksen päävalmentaja Jarkko Wiss ihmetteli suojattiensa passiivisuutta Honka-pelissä etenkin ottelun puoliaikojen alkuhetkillä.

Ottelu päättyi lopulta 3-3-pistejakoon, vaikka Honka johti peliä toisella jaksolla jo 3-1.

– Oman joukkueen osalta kyseessä oli aika outo peli. Aloitimme hyvin unisesti. Emme päässeet missään vaiheessa mahdollisuuksiin prässätä palloa ja voittaa se omille. Honka oli ylivoimainen pitkän ajan pelistä, mutta sitten meille tulee lyhyessä jaksossa muutama maalipaikka, Ilveksen päävalmentaja Jarkko Wiss kertasi.

– Tauolla keskustelimme siitä, että missä alueilla pallo pitäisi voittaa ja miten tehdä kimpassa töitä. No, eihän se lähtenyt yhtään sinne päin liikkeelle. Vasta sitten kun oli pakko, niin yhtäkkiä pelaajat löysivät sen nöyryyden ja ylpeyden kotiyleisön edessä. Piste on aika lailla maksimitulos tästä ottelusta. Esityksessä jäi paljon parannettavaa.

Ilveksen seuraava ottelu on vasta 20. elokuuta, sillä alunperin ensi lauantaille merkitty kotiottelu HJK:ta vastaan siirrettiin syyskuun 29. päivälle Klubin Eurocup-kiireiden vuoksi.

– Aiemmin tällä viikolla hieman kirosin, että meillä tulee kahden viikon ottelutauko. Nyt kun katselen pelaajia ja kuuntelen heidän vaivojaan, niin taisi ollakin luojan lykky, että HJK pyysi meidän ottelua siirrettäväksi. Saamme huilata ja harjoitella hyvin.


SJK-Ilves OmaSP Stadionilla maanantaina 20.8. kello 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lisää uutisia