AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.31 // 5.8.2018

Mika Laurikainen pettyneenä: "Tulos jäi vaillinnaiseksi"

Mika Laurikainen pettyneenä: "Tulos jäi vaillinnaiseksi"

Tulos Kuopiossa oli pettymys Mika Laurikaiselle. (Kuva: Juha Tamminen)

Turun Palloseura pelasi hyvän taisteluottelun sunnuntaina Kuopiossa. Hyvä esitys ei riittänyt tuomaan joukkueelle kallisarvoisia sarjapisteitä, sillä kotijoukkue KuPS käänsi ottelun edukseen loppunumeroin 3-2.

TPS pääsi ottelussa kahdesti johtoasemaan ja oli aivan lopussa lähellä päästä tasapeliin. Pettymys oli siten suuri.

- Tulos jäi vaillinnaiseksi. Tämä on toistunut kauden aikana niin usein että tähän alkaa jo väsyä. Hyvä peli, boksipuolustaminen ei kuitenkaan toiminut lainkaan. Sitä ei pystytty tänään hoitamaan, valmentaja Mika Laurikainen harmitteli.

- Me pelattiin hyvä peli KuPS:ia vastaan, joka on suosikkijoukkueita tässä sarjassa. Lopun tuomiot punaisine kortteineen tuntuivat rankalta, eivätkä sopineet pelin kuvaan. Oli viihdyttävä peli, jonka lopputulos oli pettymys siihen nähden miten hyvin me haastettiin KuPS tänään, valmentaja muistutti.

TPS-leirissä riittää uskoa loppuun saakka sarjapaikan säilyttämisen puolesta.

- Vastustajat ovat kovia. Meillä on tämän sarjan pienin budjetti ja siinä realismi tulee vastaan. Hyvä peli, meillä oli mahdollisuudet voittaa, onnittelut KuPS:lle pisteistä, Laurikainen totesi.

- Me täydennetään joukkuetta ja meidän on reagoitava myös joukkueen sisällä jotta sarjapaikka säilytettäisiin. Kova urakka tämä kausi on ollut. Itse uskon vahvasti säilymiseen ja toivottavasti apua tulee myös siirtomarkkinoilta, päävalmentaja toivoi.


FC Honka-TPS Tapiolan urheilupuistossa lauantaina 11.8. kello 17. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lähde: KuPS:n tiedote
Lisää uutisia